Pampers Pants mesečno pakovanje S5 152 + Gratis vlažne maramice Fresh 52

Originalna cena je bila: 5.018 RSD.Trenutna cena je: 3.999 RSD.

Pampers Pants mesečno pakovanje S5 sadrži 152 pelene koje su idealne za bebe težine od 12 do 17 kilograma. Ove pelene pružaju izuzetnu udobnost i zaštitu, omogućavajući vašem detetu slobodu kretanja i udobnost tokom celog dana.

Kategorija:

Pampers Pants mesečno pakovanje S5 sa 152 pelene dizajnirano je za optimalnu udobnost i zaštitu vašeg deteta. Ove pelene-pantalone su namenjene bebama težine između 12 i 17 kilograma, idealne za decu koja su aktivna i puno se kreću.

Specifikacije:

  • Veličina: S5 (za bebe težine 12-17 kg)
  • Broj pelena u pakovanju: 152
  • Tip: Pelene-pantalone
  • Prilagodljivost: Visok nivo elastičnosti oko struka i nogu, pružajući udobno prijanjanje koje se prilagođava pokretima deteta.
  • Apsorpcija: Inovativna tehnologija omogućava brzu apsorpciju tečnosti, držeći bebinu kožu suvom i zaštićenom.
  • Materijal: Prozračni materijali koji omogućavaju cirkulaciju vazduha, sprečavajući iritacije i osipe.
  • Dizajn: Pampers Pants pelene dolaze sa šarenim i privlačnim dizajnom koji je privlačan deci.
  • Jednostavnost upotrebe: Lako se oblače i skidaju, što ih čini idealnim za obuku deteta za nošu i za roditelje koji su stalno u pokretu.

Opširan opis: Pampers Pants S5 pelene su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i zaštitu tokom celog dana i noći. Zahvaljujući posebnim elastičnim trakama, pelene se lako prilagođavaju obliku i veličini detetovog tela, omogućavajući slobodu kretanja bez ograničenja. Inovativna jezgra sa super upijajućim kanalićima efikasno zaključava vlagu, čime se minimizira rizik od curenja i održava bebinu kožu suvom i zdravom.

Materijali od kojih su napravljene pelene su mekani i prozračni, što umanjuje mogućnost pojave pelenskog osipa. Dizajn pelena je veseo i privlačan deci, što može olakšati roditeljima proces oblačenja. Pampers Pants pelene su posebno praktične za vreme obuke za nošu jer se lako skidaju, što detetu omogućava da samo skine i obuče pelenu kad to želi.

Ovaj mesečni paket je ekonomičan izbor za roditelje, jer pruža visok kvalitet po povoljnoj ceni, osiguravajući da vaše dete uvek ima dovoljno pelena za udobnih i suvih mesec dana.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pampers Pants mesečno pakovanje S5 152 + Gratis vlažne maramice Fresh 52“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni