Pampers Premium Care Pelene mesečno pakovanje S2 224 + Gratis vlažne maramice Fresh 52

Originalna cena je bila: 5.305 RSD.Trenutna cena je: 4.199 RSD.

Pampers Premium Care pelene mesečno pakovanje S2 nudi 224 pelene koje pružaju izuzetnu nežnost i zaštitu za kožu vaše bebe. Ove pelene su opremljene sa indikatorom vlažnosti i posebnim slojevima koji zadržavaju vlagu, čineći ih idealnim za bebe težine od 4 do 8 kilograma.

Kategorija:

Pampers Premium Care pelene, mesečno pakovanje S2 sa 224 komada, su visokokvalitetne pelene dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost i zaštitu za osetljivu kožu vašeg deteta. Namenjene su za bebe težine od 4 do 8 kilograma, pružajući optimalno pristajanje i zaštitu od curenja.

Specifikacije:

  • Veličina: S2, za bebe težine od 4 do 8 kg.
  • Broj pelena u pakovanju: 224 komada.
  • Zaštita: Do 12 sati suvoće.
  • Materijal: Izrađene od ultra mekih i prozračnih materijala koji su nježni prema koži.
  • Indikator vlažnosti: Indikator koji menja boju, signalizirajući kada je vreme za promenu pelene.
  • Elastični pojas i barijere protiv curenja: Pružaju sigurno pristajanje i štite od izlivanja, osiguravajući udobnost tokom celog dana.
  • Hipoalergenske: Pelene su dermatološki testirane da budu sigurne za upotrebu na osetljivoj koži.

Opširan opis:

Pampers Premium Care pelene za veličinu S2 su idealne za roditelje koji traže vrhunsku zaštitu i udobnost za svoje bebe. Pelene su izrađene od posebno odabranih, ultra mekih materijala koji su nežni na dodir, pružajući osećaj kao da vaša beba nosi samo prirodne tkanine. Ove pelene takođe sadrže prozračne kanale koji omogućavaju vazduhu da slobodno cirkuliše, smanjujući rizik od iritacija kože.

Indikator vlažnosti je posebno praktična funkcija koja pomaže roditeljima da lako identifikuju kada je vreme za promenu pelene, bez potrebe da uznemiravaju bebu. Elastični pojas i barijere protiv curenja su dizajnirani tako da se prilagođavaju pokretima vaše bebe, osiguravajući da pelena ostane na mestu bez obzira na aktivnost deteta.

Mesečni paket od 224 pelene je ekonomičan izbor koji omogućava roditeljima da budu opskrbljeni za duži period, minimizirajući potrebu za čestim kupovinama. Pelene Pampers Premium Care S2 su izbor broj jedan za roditelje koji žele samo najbolje za svoje mališane, obezbeđujući ne samo zaštitu od vlažnosti već i negu osetljive kože.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pampers Premium Care Pelene mesečno pakovanje S2 224 + Gratis vlažne maramice Fresh 52“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni