Peg Perego Auto sedište Primo Viaggio Lounge 500

39.529 RSD

Peg Perego Auto sedište Primo Viaggio Lounge 500 je inovativno auto sedište za bebe od rođenja do 13kg. Ovo auto sedište ima funkciju Comfort Recline koja omogućava da se naslon za leđa i oslonac za noge spuste u najergonomičniji položaj za bebu. Ovo auto sedište je sigurno i udobno, ima sigurnosne pojaseve u pet tačaka, mekani uložak, tendu i podesivu ručku. U skladu je sa standardom i-Size i može se koristiti u avionu. Lako se postavlja i skida sa Peg Perego kolica za praktičnost i udobnost.

Peg Perego Auto Sedište Primo Viaggio Lounge 500 predstavlja vrhunac sigurnosti i udobnosti za najmlađe putnike. Ovo inovativno auto sedište je dizajnirano da obezbedi maksimalnu zaštitu i komfor za decu od rođenja do oko 13 kg (grupa 0+). Evo nekoliko ključnih karakteristika:

  • Napredna Sigurnost: Primo Viaggio Lounge 500 je opremljen sa najnovijim sistemima bezbednosti, uključujući bočnu zaštitu i podesive sigurnosne pojaseve, što osigurava optimalnu zaštitu u svim situacijama.
  • Reklajnirajuća Funkcija: Jedna od posebnih karakteristika ovog sedišta je njegova sposobnost da se nagnuti u više položaja, čak i kada je u automobilu, pružajući bebi udobnost za spavanje u ergonomski ispravnom položaju.
  • Kompatibilnost sa Kolicima: Sedište je dizajnirano da bude kompatibilno sa Peg Perego kolicima, omogućavajući lako premeštanje deteta iz automobila u kolica bez buđenja.
  • Udobnost za Dete: Opremljeno je sa luksuznim jastučićima, podesivim naslonom za glavu i prostranim sedištem, osiguravajući udobnost i podršku čak i najmanjim putnicima.
  • Lakoća Korišćenja: Primo Viaggio Lounge 500 dolazi sa intuitivnim mehanizmima za instalaciju u automobil, uključujući ISOFIX bazu za brzo i sigurno postavljanje.
  • Kvalitetni Materijali: Sedište je izrađeno od visokokvalitetnih materijala, pružajući dugotrajnost i lako održavanje.
  • Elegantan Dizajn: S modernim i stilskim dizajnom, ovaj model se uklapa u estetiku savremenih automobila i kvalitetan je dodatak putovanjima sa decom.

Peg Perego Primo Viaggio Lounge 500 je idealan izbor za roditelje koji traže kombinaciju vrhunske sigurnosti, udobnosti i praktičnosti za svoje najmlađe putnike.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Peg Perego Auto sedište Primo Viaggio Lounge 500“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni