Peg Perego Kolica – Modular Sistem Futura Quarz

Originalna cena je bila: 100.020 RSD.Trenutna cena je: 85.015 RSD.

Peg Perego Modularni Sistem Futura Quarz nudi praktičnost i udobnost za bebu i roditelja. Ovaj modularni sistem se sastoji od nosiljke za novorođenče, sportskog sedišta i auto sedišta, što ga čini idealnim izborom od rođenja do 36 meseci.

Peg Perego Futura Modularni Sistem Futura Quarz – sve što vam treba za bebu od rođenja do 36 meseci

Peg Perego Futura Modularni Sistem Futura Quarz predstavlja sveobuhvatno rešenje za transport vaše bebe, od rođenja do približno 36 meseci (težine do 22 kg). Ovaj praktičan sistem sastoji se od tri glavna dela: lagane i otporne aluminijumske šasije širine 51 cm (za lako prolaženje kroz uske prolaze), prostorne i udobne košare za novorođenče (Culla Futura) i sportskog sedišta.

Košara za novorođenče (Culla Futura) je idealna za prve mesece života bebe. Prostrana je i reverzibilna (može se okrenuti prema vama), pogodna za spavanje vani i ima mrežicu za optimalnu cirkulaciju vazduha. Suncobran i prekrivač za noge su u kompletu.

Sportsko sedište raste sa vašom bebom. Možete ga okrenuti prema vama ili naprijed, a podešavanje naslona u više pložaja, uključujući i ležeći položaj, pruža bebi udobnost bez obzira da spava ili je aktivna. Pojas za sigurnost u pet tačaka, odvojivi naslon za ruke i prednji zaštitni pregradnik osiguravaju sigurnost tokom šetnje.

Auto sedište (Primo Viaggio SL), pogodno za decu do otprilike 13 kg (od 0 do 15 meseci), omogućava bezbedno putovanje bebe u automobilu. Isofix kompatibilno je (baza se kupuje zasebno) za brzu i jednostavnu instalaciju. Anatomski oblikovani uložak pruža optimalnu potporu glave, vrata i leđa, a sigurnosni pojas u pet tačaka sa centralnim podešavanjem i štitnik od udara garantuju sigurnost. Takođe, auto sedište se može koristiti i kao nosiljka van automobila sa adapterima kompatibilnim sa šasijom kolica.

Prednosti Peg Perego Futura Modularnog Sistema Futura Quarz:

  • Modularni sistem – raste sa bebom
  • Reverzibilno sportsko sedište
  • Podešavanje naslona sportskog sedišta u više položaja
  • Sklapanje šasije jednom rukom za jednostavan prevoz i skladištenje
  • Lak i otporan aluminijumski okvir
  • Sistem amortizacije za udobnu vožnju
  • Sigurno auto sedište sa Isofix kompatibilnošću

Peg Perego Futura Modularni Sistem Futura Quarz predstavlja multifunkcionalan i praktičan izbor za roditelje i bebu. On nudi udobnost, sigurnost i lakoću upotrebe tokom celog razvojnog perioda bebe.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Peg Perego Kolica – Modular Sistem Futura Quarz“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni