Puerri Dubak Step by Step Blue/Grey

Originalna cena je bila: 7.611 RSD.Trenutna cena je: 6.469 RSD.

Puerri Dubak Step by Step Blue/Grey je dizajniran da prati rast i razvoj vašeg deteta, pružajući bezbednost i zabavu tokom učenja hodanja. Ovaj dubak je namenjen deci od 6 meseci starosti i težine do 12 kg, sa mogućnošću podešavanja visine u skladu sa potrebama deteta. Karakteriše ga zanimljiv i šareni dizajn, kao i tabla za igru koja stimuliše detetovu zabavu i motorički razvoj, dok gumene podloge na dnu dubka pružaju dodatnu sigurnost sprečavajući klizanje.

Puerri Dubak Step by Step Blue/Grey je pažljivo dizajniran kako bi pružio udobnost i sigurnost vašem detetu tokom učenja hodanja.

Detalji i specifikacije:

  1. Namena: Dubak je namenjen deci od 6 meseci starosti i težine do 12 kg. Pogodan je za podršku deci dok uče da hodaju, istovremeno nudeći im zabavu.
  2. Podešavanje Visine: Visina dubka se može prilagođavati u skladu sa rastom deteta. Ova funkcija omogućava da dubak raste zajedno sa vašim detetom, obezbeđujući njegovu dugotrajnu upotrebu.
  3. Sigurnost: Kako bi osigurao bezbednost, dubak poseduje gumene podloge koje sprečavaju klizanje. To daje dodatnu sigurnost prilikom upotrebe na različitim površinama.
  4. Tabla za Igru: Jedan od glavnih atraktivnih elemenata dubka je tabla za igru, koja pruža dodatnu zabavu za dete. Ova tabla stimulira razvoj motoričkih veština i pruža dodatne aktivnosti za dete dok se nalazi u dubku.
  5. Dizajn i Boja: Dubak ima veoma zanimljiv i šareni dizajn, u plavo-sivoj boji, što ga čini privlačnim za decu i lako se uklapa u različite ambijente.
  6. Standardi i Sigurnost: Proizvod je usklađen sa standardom EN 1273:2020, što garantuje njegovu bezbednost i kvalitet.
  7. Upozorenja i Preporuke: Proizvođač naglašava da se dete nikada ne sme ostaviti bez nadzora dok koristi dubak. Takođe, važno je pridržavati se uputstva za upotrebu kako bi se osigurala maksimalna sigurnost.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puerri Dubak Step by Step Blue/Grey“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni