Puerri Hranilica Picola Bear

7.219 RSD

Puerri Hranilica Picola Bear je lagana i stabilna hranilica za decu od 6 do 36 meseci. Hranilica ima mekanu i udobnu postavu, veliki poslužavnik i sigurnosne kaiševe. Hranilica se jednostavno sklapa i rasklapa. Odličan izbor za vaše mališane.

Puerri Hranilica Picola Bear je dizajnirana da pruži udobnost i sigurnost vašem detetu tokom obroka. Evo nekoliko ključnih karakteristika i detalja:

  1. Sigurnost: Hranilica ima sigurnosne pojaseve koji osiguravaju da dete ostane na mestu tokom jela. Takođe, stabilna je i otporna na prevrtanje, što dodatno doprinosi sigurnosti.
  2. Udobnost: Sedište je mekano i udobno, sa dovoljno prostora za dete da se oseća prijatno dok jede.
  3. Podesivost: Visina hranilice je podesiva, što omogućava da se prilagodi različitim uzrastima i visinama dece. Ovo takođe omogućava da se hranilica koristi duži vremenski period kako dete raste.
  4. Lako čišćenje: Materijali korišćeni u izradi hranilice su laki za održavanje i čišćenje, što je posebno važno zbog učestalih prosipanja hrane i pića.
  5. Dizajn: “Picola Bear” hranilica ima atraktivan dizajn sa motivima medvedića, što je privlačno za decu.
  6. Dodatni pribor: Neki modeli mogu sadržati dodatke poput tacne za hranu, koja se lako može skidati i prati, kao i prostora za odlaganje igračaka ili pribora za hranjenje.
  7. Sklopivost: Hranilica se može sklopiti radi lakšeg skladištenja kada se ne koristi, što je korisno u domovima sa ograničenim prostorom.
  8. Materijali: Izrađena je od visokokvalitetnih, izdržljivih materijala koji garantuju dugotrajnu upotrebu.
  9. Težina i dimenzije: Specifične težine i dimenzije hranilice variraju, ali su generalno dizajnirane tako da budu lagane i lako prenosive.
  10. Starosna grupa: Namijenjena je za decu od određenog uzrasta, obično od kada dete može samostalno da sedi.

Ove karakteristike čine “Picola Bear” hranilicu od Puerri praktičnom i sigurnom opcijom za roditelje i njihovu decu. Važno je da proverite uputstva i preporuke proizvođača za detaljnije informacije i specifikacije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puerri Hranilica Picola Bear“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni