Auto sedišta od 0-36 kg

Auto sedišta od 0 do 36 kilograma prate rast deteta od rođenja do 12 godina. Nude fleksibilnost i dugotrajnost, s mogućnošću postavljanja licem unazad za novorođenčad i licem napred za stariju decu. Opremljena su naprednim sigurnosnim funkcijama, uključujući pojačanu bočnu zaštitu i podesive pojaseve, garantujući sigurnost u svim fazama detetovog rasta. Ergonomski dizajn i udobni materijali obezbeđuju komfor, a važno je odabrati sedište u skladu sa najnovijim sigurnosnim standardima.

PROČITAJ VIŠE


Auto sedišta 0-36 kg

Auto sedišta od 0 do 36 kilograma prate rast deteta od rođenja do približno 12 godina, pružajući fleksibilnost i dugotrajnost. Ova sedišta nude mogućnost postavljanja licem unazad za novorođenčad i licem napred za stariju decu. Opremljena su naprednim sigurnosnim funkcijama, uključujući pojačanu bočnu zaštitu, ISOFIX sistem i podesive pojaseve, garantujući sigurnost u svim fazama detetovog rasta.

Sigurnosne Karakteristike

 • ISOFIX Sistem: Osigurava jednostavno i sigurno pričvršćivanje sedišta, smanjujući mogućnost greške pri instalaciji.
 • Pojačana Bočna Zaštita: Pruža dodatnu zaštitu u slučaju bočnog udara, štiteći glavu, vrat i telo deteta.
 • Top Tether Pojas: Dodatni pojas za stabilizaciju sedišta pruža dodatnu sigurnost.
 • ECE R44/04 i i-Size (R129) Standardi: Sedišta su testirana i odobrena prema najnovijim evropskim standardima za sigurnost dečijih auto sedišta.

Ergonomski Dizajn i Udobnost

 • Podesivi Naslon za Glavu: Naslon za glavu se može podesiti u više položaja, prateći rast deteta.
 • Rotacija od 360 Stepeni: Omogućava jednostavno postavljanje deteta u sedište i prilagođavanje položaja sedišta za ulazak i izlazak iz vozila.
 • Podešavanje Nagiba: Sedište se može postaviti u različite položaje nagiba, omogućavajući detetu udobnost pri spavanju i budnom stanju.
 • Mekana i Prozračna Tkanina: Materijali od kojih je sedište izrađeno omogućavaju optimalnu cirkulaciju vazduha, sprečavajući znojenje i pružajući maksimalni komfor.

Prilagodljivost i Dugotrajnost

 • Od 0 do 36 kg (Rođenje do 12 godina): Sedište je dizajnirano da raste sa vašim detetom, pružajući dugoročnu upotrebu kroz različite faze detetovog razvoja.
 • Uklonjivi i Perivi Presvlake: Lako se održava higijena sedišta, jer se presvlake mogu skinuti i oprati.
 • Višefunkcionalni Dizajn: Sedište se može koristiti u različitim konfiguracijama, prilagođavajući se različitim fazama rasta deteta.

Popularni Brendovi i Modeli

 • Lorelli Bertoni Scorpius 40-150 cm: Nudi širok spektar funkcionalnosti i sigurnosnih opcija, idealan je za sve faze rasta deteta.
 • Coccolle Nova Isofix 4 u 1: Prilagodljivo sedište sa rotacijom od 360 stepeni, ISOFIX sistemom i naprednom bočnom zaštitom.
 • Cavoe Grand Prix Pro: Izuzetno udobno i sigurno sedište, dizajnirano da zadovolji najviše standarde sigurnosti.

Korisničke Recenzije

Korisnici ističu pouzdanost, lakoću upotrebe i udobnost ovih sedišta, što ih čini popularnim izborom među roditeljima. Recenzije pomažu potencijalnim kupcima da se odluče za najbolji model prema njihovim potrebama i preferencijama.

Zaključak

Auto sedišta od 0 do 36 kg su idealan izbor za roditelje koji žele dugotrajno i sigurno rešenje za svoje dete. Sa naprednim sigurnosnim funkcijama, ergonomskim dizajnom i dugoročnom upotrebljivošću, ova sedišta pružaju sve što je potrebno za bezbednu i udobnu vožnju.

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni