Kinderkraft Myway Auto Sedište 0-36kg Isofix

33.800 RSD

Kinderkraft Myway Auto Sedište 0-36kg Isofix je visokokvalitetno, višenamensko sedište namenjeno deci od rođenja do oko 12 godina starosti. Opremljeno ISOFIX sistemom za laku i sigurnu instalaciju, sedište nudi izuzetnu fleksibilnost zahvaljujući mogućnosti postavljanja licem unazad za novorođenčad i licem napred za stariju decu. Svojim naprednim sigurnosnim funkcijama, uključujući pojačanu bočnu zaštitu i podesive pojaseve, Myway obezbeđuje maksimalnu bezbednost i udobnost tokom rasta deteta.

Kinderkraft MyWay auto sedište namenjeno je deci od rođenja do otprilike 12 godina starosti (0-36 kg) i dolazi sa nizom karakteristika koje osiguravaju sigurnost, udobnost i praktičnost:

  • ISOFIX sistem instalacije: Obezbeđuje laku i sigurnu instalaciju u vozilu.
  • Podesivost položaja: Omogućava postavljanje licem unazad za novorođenčad i malu decu (do 18 kg) i licem napred za stariju decu (od 9 do 36 kg).
  • Napredna bočna zaštita: Uključuje podesive sigurnosne pojaseve koji pružaju visok nivo sigurnosti za dete u svim fazama rasta.
  • Udobnost: Ergonomski dizajnirano sa mekanim jastučićima, podesivim naslonom za glavu i leđa, osmišljeno da pruži maksimalnu udobnost detetu.
  • Kvalitetni materijali: Izrađeno od izdržljivih materijala, sa presvlakama koje se lako skidaju i peru, što olakšava održavanje.
  • Sertifikati i standardi: Sedište je testirano i odobreno u skladu sa najnovijim evropskim standardima bezbednosti.

Pored ovih, sedište sadrži unutrašnje sigurnosne pojaseve u pet tačaka vezivanja, mekane jastučiće na ramenom delu sigurnosnog pojasa koji pružaju dodatnu udobnost i sprečavaju klizanje, kao i vrlo visoke bočne štitnike koji dodatno obezbeđuju detetovu glavu i vrat. Stabilna baza na kojoj se sedište postavlja povećava sigurnost od udaraca. Sistem indikatora obezbeđuje ispravnu montažu ISOFIX-a i zatezanje trake TOP TETHER, a vodiči za pojas olakšavaju pravilno pričvršćivanje sedišta u automobilu. Takođe, sedište ima tri dodatna umetka za najmlađe putnike, omogućavajući prilagođavanje dečijeg sedišta prema detetovoj visini​.

Video

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Myway Auto Sedište 0-36kg Isofix“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni