Chicco Dubak Walky Talky

Originalna cena je bila: 14.176 RSD.Trenutna cena je: 12.049 RSD.

Chicco Dubak Walky Talky je igračka koja se može koristiti kao dubak, klackalica ili šetalica. Ova igračka ima muzičku tablu sa igračkama, podesivu visinu sedišta i široku bazu koja osigurava bezbednost pri bebinim prvim koracima.

Chicco Dubak Walky Talky je inovativan i interaktivan proizvod namenjen deci uzrasta od 6 meseci i više, sa maksimalnom težinom do 12 kg. Ovaj dubak je posebno dizajniran kako bi pružio zabavu i podstakao razvoj motoričkih veština kod dece. Jedna od njegovih glavnih karakteristika je šarena tema džungle koja privlači pažnju deteta i stimulira njegovu maštu. Uključuje novi 3D koncept igračke sa lukom koji se može podesiti u dva položaja, nudeći tako različite mogućnosti za igru.

Na panelu se nalaze igračke sa lampicama i zvucima, koje mogu biti odvojene, omogućavajući detetu da se igra sa njima i izvan dubka. Podesivost u tri visine omogućava prilagođavanje dubka rastu deteta, obezbeđujući dugotrajnu upotrebu. Dubak je opremljen sa šest sigurnosnih graničnika koji štite dete dok istražuje prostor oko sebe, a sklopiva funkcija omogućava lako skladištenje i transport proizvoda.

Chicco Dubak Walky Talky je proizvod visokog kvaliteta, dizajniran sa pažnjom na detalje kako bi se obezbedila sigurnost i udobnost za dete tokom igre. Njegova šarena i interaktivna priroda podstiče razvoj senzornih sposobnosti, kao i koordinaciju pokreta, čineći ga idealnim izborom za roditelje koji traže funkcionalnu i zabavnu igračku koja će pratiti rast i razvoj njihovog deteta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chicco Dubak Walky Talky“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni