Kinderkraft Ljuljaška Minky

9.999 RSD

Kinderkraft Ljuljaška Minky je električna ljuljaška za bebe od rođenja do 9 kg. Ova ljuljaška ima kontrolnu ploču, tri igračkice, automatsko okretanje, 8 melodija i zvukove prirode. Ljuljaška je mekana i udobna, sa sigurnosnim pojasevima u 5 tačaka vezivanja. Kinderkraft Ljuljaška Minky je odličan izbor za sigurnost i zabavu vaših mališana.

Kinderkraft ljuljaška Minky je dizajnirana za bebe od rođenja do težine od 9 kg. Evo nekih ključnih karakteristika i detalja o ovom proizvodu:

  1. Napajanje i Baterije: Ljuljaška se može pokretati preko 3 baterije ili preko USB punjača, što omogućava fleksibilnost u korišćenju.
  2. Sigurnost: Opremljena je sigurnosnim pojasevima u 5 tačaka vezivanja. Pojasevi imaju dodatne ramene jastučiće koji povećavaju udobnost deteta.
  3. Automatsko Okretanje: Poseduje automatsko okretanje sa mogućnošću podešavanja brzine i vremena ljuljanja na tri nivoa: 10, 20, 30 minuta.
  4. Melodije i Zvukovi Prirode: Uključuje kombinaciju 8 umirujućih melodija i nekoliko zvukova prirode, što bebi pruža uživanje.
  5. Igračke i Vrtuljak: Na ljuljašci su prisutne igračkice napravljene od mekanih materijala, koje mogu da šuškaju i zveckaju, čime se stimuliše dete u otkrivanju zvukova.
  6. Konstrukcija i Materijali: Ljuljaška je lagana, što olakšava premeštanje. Sedište je mekano i udobno, a igračke se mogu skidati i prati.
  7. Dodatne Opcije: Uključuje i mrežicu protiv insekata koja se lako montira.
  8. Dizajn: Dostupna je u više boja, uključujući mint i roze nijanse.

Ova ljuljaška je dizajnirana kako bi pružila udobnost i zabavu za bebe, uz osiguranje bezbednosti i prilagodljivosti potrebama deteta i roditelja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Ljuljaška Minky“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni