Chicco Kolica za blizance Ohlala Black Night

42.748 RSD

Chicco kolica za blizance Ohlala Blacknight spajaju eleganciju i funkcionalnost. Ultralagana i lako upravljiva, svako sedište se može nezavisno podesiti. Idealna su za aktivne porodice, nudeći udobnost za svako dete i jednostavno sklapanje za roditelje.

Kolica za blizance Chicco Ohlala Black Night dizajnirana su da pruže maksimalnu udobnost i praktičnost kako za decu tako i za roditelje. Evo nekih ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Težina i Dimenzije: Kolica su izuzetno lagana, što olakšava rukovanje i transport. Precizne dimenzije i težinu treba proveriti jer mogu varirati.
  2. Dizajn i Boja: Kao što naziv sugeriše, kolica dolaze u elegantnoj crnoj boji sa stilskim detaljima. Dizajn je moderan i prilagođen kako estetskim tako i funkcionalnim potrebama.
  3. Sedišta: Sedišta su dizajnirana da pružaju udobnost za oba deteta, sa mogućnošću nezavisnog podešavanja naslona za svako dete. Obično imaju više položaja naslona, uključujući potpuno ležeći položaj pogodan za novorođenčad.
  4. Sigurnosni Sistem: Chicco kolica obično uključuju petotaktni sigurnosni pojas i dodatne sigurnosne funkcije da bi se osigurala bezbednost dece.
  5. Krov i Prozorčić: Krov kolica štiti od sunca i vremenskih uslova, često sa prozirnim prozorčićem koji omogućava roditeljima da drže oko na deci.
  6. Sklapanje: Jedna od ključnih prednosti je jednostavno sklapanje, što olakšava transport i skladištenje. Kolica se obično mogu sklopiti jednom rukom.
  7. Točkovi i Upravljanje: Dizajnirani su sa kvalitetnim točkovima koji omogućavaju glatko manevrisanje i udobnu vožnju. Obično imaju i prednje točkove koji se mogu zaključati za bolju stabilnost.
  8. Oprema i Dodaci: Često dolaze sa različitim dodacima poput korpe za stvari, držača za čaše, i navlaka za kišu.
  9. Materijali i Održavanje: Kolica su obično napravljena od kvalitetnih, izdržljivih materijala koji su laki za održavanje i čišćenje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chicco Kolica za blizance Ohlala Black Night“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni