Kinderkraft Kolica Route Nature Vibes Buzz

29.999 RSD

Kinderkraft Kolica Route Nature Vibes Buzz su moderna i praktična kolica za bebe od rođenja do 22 kg. Ova kolica imaju čvrste točkove sa odličnom apsorpcijom udara, koji se mogu zaključati za vožnju pravo napred. Kolica imaju prostrano i udobno sedište, koje se može podesiti u različite položaje, od ležećeg do sedećeg. Kolica takođe imaju veliku tendu sa UPF50+ filterom i vodootpornim materijalom, koja štiti bebu od sunca i kiše. Naslon za noge ima ugrađenu mrežu protiv komaraca, koja se može izvući po potrebi. Kolica se lako sklapaju jednom rukom zahvaljujući CLICK & FOLD sistemu u ručki. Kolica imaju i veliku korpu sa bočnim zatvaračem, koja može da primi sve potrebne stvari za bebu. Kolica su dostupna u različitim bojama, kao što su zelena, plava i siva. Kinderkraft Kolica Route Nature Vibes Buzz su idealna kolica za gradske i prirodne avanture sa vašom bebom. Možete ih pronaći na našoj web prodavnici po povoljnoj ceni i uz besplatnu dostavu. Posetite nas i uverite se u kvalitet i udobnost ovih kolica.

Kategorija:

Kinderkraft Kolica Route Nature Vibes Buzz su moderna i praktična kolica za bebe od rođenja do 22 kg. Ova kolica imaju sledeće karakteristike i benefite:

  • Čvrsti točkovi sa odličnom apsorpcijom udara, koji se mogu zaključati za vožnju pravo napred. Krećite se lako po različitim terenima i da obezbedite udobnost i sigurnost za vašu bebu.
  • Prostrano i udobno sedište, koje se može podesiti u različite položaje, od ležećeg do sedećeg. Prilagodite kolica rastu i razvoju vašeg deteta, kao i njegovim potrebama i željama. Vaše dete može da spava, sedi ili gleda svet oko sebe u udobnom i zaštićenom položaju.
  • Velika tenda sa UPF50+ filterom i vodootpornim materijalom, koja štiti bebu od sunca i kiše. Uživajte u šetnji sa vašom bebom u svim vremenskim uslovima, bez brige o bebinom zdravlju i komforu.
  • Naslon za noge sa ugrađenom mrežom protiv komaraca, koja se može izvući po potrebi. Ovo vam omogućava da zaštitite vašu bebu od dosadnih insekata, koji mogu da ugroze njegovu kožu i raspoloženje.
  • Pogodno sklapanje jednom rukom zahvaljujući CLICK & FOLD sistemu u ručki. SKlopite kolica brzo i lako i nosite ih ili prevozite bez problema. Kolica su veoma lagana i kompaktna, pa ne zauzimaju mnogo prostora.
  • Velika korpa sa bočnim zatvaračem, koja može da primi sve potrebne stvari za bebu. Ovo vam omogućava da ponesete sve što vam je potrebno za šetnju, kupovinu, putovanje ili bilo koju drugu aktivnost sa vašom bebom. Korpa je prostrana i lako dostupna, pa ne morate da se saginjete ili tražite stvari.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Route Nature Vibes Buzz“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni