Cosatto Zoomi Auto Sedište 9-36kg Mister Fox

24.900 RSD

Tata auto sedišta.  Sa Vama na duge staze: od 9 – 36kg. Sa čvrstom konstrukcijom i unikatnim bezbednosnim karakteristikama, ova zgodna i visoka sedišta su pravi pogodak. Izaberite legendu za Vaš tim.  5 RAZLOGA ZA KUPOVINU:  1. Raste zajedno sa Vama – nemate potrebu za kupovinom dodataka. Od ranih početaka do ranih tinejdžerskih dana – Zoomi je

Tata auto sedišta.

Sa Vama na duge staze: od 9 – 36kg. Sa čvrstom konstrukcijom i unikatnim bezbednosnim karakteristikama, ova zgodna i visoka sedišta su pravi pogodak. Izaberite legendu za Vaš tim.

5 RAZLOGA ZA KUPOVINU:

  1. Raste zajedno sa Vama – nemate potrebu za kupovinom dodataka. Od ranih početaka do ranih tinejdžerskih dana – Zoomi je sa Vama kroz celo putovanje. Orijentacija sedišta u pravcu kretanja vozila i mogućnost instalacije na zadnjem ili suvozačevom sedištu.
  2. Čudesno prilagodljivo – Sa lakom konverzijom u booster sedište, dvodelnom postavom sedišta, podesivom visinom pojasa kao i 5 pozicija naslona za glavu- Zoomi je rastući stub sigurnosti.
  3. Tapacirani zaštitnik – Pojasevi sa mekanim jastucima za grudi i stomačić plus udobni nasloni za ruke – Zoomi je pravi plišani meda među sedištima. Uklonjive navlake za lakše pranje.
  4. Ušuškana bezbednost – Cosatto “Anti-Escape” sistem, pojas sa Cosatto “five-point-harness” sistemom (pričvršćen na pet tačaka), kopča sa “quick release” funkcijom – Zoomi je tvrd orah na svom maksimumu.
  5. Vaš verni saputnik – sa Zoomi sedištem ne postoji pitanje “Jesmo li već stigli?”, jer u neverovatno udobnom Zoomi sedištu vreme proleti za čas.

Zoomi je sedište grupe 123: Prikladno od 9kg – 36kg (9 meseci – 12 godina)
(Nikada ne stavljajte Vaše Cosatto sedište ili dete na suvozačevo mesto sa upaljenim vazdušnim jastukom za suvozača. Vazdušni jastuci su dizajnirani da zaštite odrasle ali mogu imati suprotan efekat na decu!)
DETALJI:
• Prikladno za dete 9-36kg
• Laka instalacija
• Prednja orijentacija sedišta
• Univerzalna postavka na prednje ili zadnje sedište automobila
• Mogućnost uklanjanja naslona tako da ostane samo booster
• Naslon za glavu podesiv po visini
• Udobni mekani nasloni za ruke
• Uklonjive i perive navlake sa dva lica
• Odgovara EU standardu ECE R44/04
Težina sedišta 5.3kg, dimenzije 70 x 46 x 44 cm.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cosatto Zoomi Auto Sedište 9-36kg Mister Fox“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni