Cossato Kolica Za Blizance Woosh Double Fika Forest

59.900 RSD

Cossato kolica za blizance Woosh Double Fika Forest su lagana i kompaktna kolica za decu do 15 kg. Kolica se jednom rukom sklapaju i rasklapaju, a imaju i meki sunđer i providnu mrežu za udobnost i sigurnost vaših mališana. Kolica imaju i podesive naslone i prečke za dodatnu zaštitu.

Cosatto Woosh Double Fika Forest kolica za blizance su dizajnirana da pruže udobnost, stil i praktičnost za porodice sa dvoje male dece. Evo nekih ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Dizajn i Boja: Ova kolica imaju privlačan dizajn sa motivima šume, pružajući razigran i moderan izgled. Boje su svetle i veselo ukrašene.
  2. Sklapanje: Woosh Double karakteriše jednostavan mehanizam za sklapanje, što olakšava transport i skladištenje kolica.
  3. Sedišta: Kolica imaju dva nezavisno podesiva sedišta, sa mogućnošću podešavanja različitih položaja naslona za svako dete, uključujući položaj pogodan za spavanje.
  4. Sigurnost: Opremljena su sa sigurnosnim pojasevima i sistemima za zaštitu, obezbeđujući sigurnost dece tokom vožnje.
  5. Krov i Zaštita od Vremenskih Uslova: Veliki krovovi pružaju dobru zaštitu od sunca i kiše, a često dolaze sa dodatnim zaštitnim elementima poput prozirnih prozorčića.
  6. Točkovi i Upravljanje: Kolica imaju kvalitetne točkove koji omogućavaju lako manevrisanje, čineći vožnju udobnom i stabilnom.
  7. Dodaci i Oprema: Obično su opremljena sa korpicom za stvari, što je praktično za smeštaj igračaka, namirnica ili drugih potrepština.
  8. Materijali i Održavanje: Izrađena od kvalitetnih materijala, laka su za održavanje i čišćenje, sa perivim presvlakama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cossato Kolica Za Blizance Woosh Double Fika Forest“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni