Kids II Dubak Bright Starts

Originalna cena je bila: 13.924 RSD.Trenutna cena je: 11.835 RSD.

Kids II Dubak Bright Starts je dizajniran za decu od 6 do 18 meseci i težinu do 12 kg. Opremljen je sa četiri točka, od kojih su prednji okretni za 360 stepeni, a zadnji fiksni, te šarenim igračkama koje pružaju zabavu i igru detetu. Takođe, sadrži muzičku igračku koja se može odvojiti i na njenom mestu nalazi se tacna za hranjenje sa pregradom za čašu. Sedište dubka je podešavajuće po visini, a široka baza garantuje bezbednost deteta pri prvim koracima.

Kids II Dubak Bright Starts je inovativno dizajniran proizvod namenjen deci u uzrastu od 6 do 18 meseci i težini do 12 kg. Ovaj dubak nije samo sredstvo za pomoć pri hodanju, već je i interaktivna igračka koja podstiče razvoj motoričkih veština i čula kod dece. Glavne karakteristike ovog dubka uključuju četiri točka, sa prednjim točkovima koji se okreću za 360 stepeni i zadnjim fiksnim točkovima, što omogućava lako manevrisanje i stabilnost.

Dubak takođe sadrži široku bazu koja osigurava bezbednost bebe pri prvim koracima, a visoko kvalitetna izrada i materijali su u skladu sa evropskim standardima. Opremljen je sa šarenim igračkama koje pružaju zabavu i interaktivnost, te muzičkom igračkom koja može biti zamenjena sa tacnom za hranjenje, što dodatno doprinosi njegovoj multifunkcionalnosti. Sedište dubka je podešavajuće po visini, što omogućava prilagođavanje rastu deteta.

Ovaj dubak ne samo da pomaže deci da razviju svoje motoričke veštine kroz hodanje, već ih i zabavlja i stimulira njihov razvoj kroz igru i zvukove. Njegov dizajn je šaren i privlačan za decu, a kvalitet materijala i izrade garantuje dugotrajnost i sigurnost.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kids II Dubak Bright Starts“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni