Kinderkraft Auto sedište I-Guard i-Size 40-105cm

41.669 RSD

Kinderkraft Auto sedište I-Guard i-Size 40-105cm nudi vrhunsku sigurnost i udobnost za decu od rođenja do 4 godine. Opremljeno i-Size standardima i ISOFIX sistemom, prilagodljivo je rastu deteta, idealno za bezbedna putovanja.

Kinderkraft Auto sedište I-Guard i-Size 40-105cm je visokokvalitetno sedište za decu, dizajnirano da obezbedi maksimalnu sigurnost i udobnost tokom putovanja automobilom. Evo nekih ključnih karakteristika:

  • Sigurnosni Standardi: Sedište je usklađeno sa i-Size regulativama, što znači da zadovoljava stroge evropske standarde bezbednosti. Ovo uključuje poboljšanu zaštitu u slučaju bočnih sudara.
  • Veličina i Prilagodljivost: Namenjeno je deci visine od 40 do 105 cm, što obično obuhvata uzrast od rođenja do oko 4 godine. Sedište se može prilagoditi rastu deteta, što osigurava njegovu dugotrajnu upotrebu.
  • ISOFIX Sistem: Opremljeno je sa ISOFIX sistemom za laku i stabilnu instalaciju u automobilu, čime se povećava bezbednost i olakšava montaža.
  • Položaj Sedišta: Može se postaviti u suprotnom smeru od pravca vožnje za mlađu decu, što je preporučljivo za dodatnu sigurnost, a kasnije i u smeru vožnje.
  • Udobnost: Sedište je obloženo mekim materijalima, pružajući udobnost detetu, čak i tokom dužih putovanja. Takođe, dizajn sedišta omogućava dobru ventilaciju.
  • Dizajn i Materijali: Kinderkraft je poznat po kvalitetnim materijalima i modernom dizajnu, što čini ovo sedište i estetski privlačnim.
  • Dodatne Karakteristike: Mogu uključivati podesive naslone za glavu, sigurnosne pojaseve i druge elemente koji doprinose većoj bezbednosti i udobnosti.

Kinderkraft Auto sedište I-Guard i-Size 40-105cm predstavlja kombinaciju inovativnih bezbednosnih tehnologija i funkcionalnog dizajna, čineći ga pouzdanim izborom za roditelje koji traže visokokvalitetno auto sedište za svoje dete.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Auto sedište I-Guard i-Size 40-105cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni