Kinderkraft Kolica Indy Sea | Zelena

18.969 RSD

Kinderkraft Kolica Indy Sea predstavljaju idealan spoj funkcionalnosti, stila i udobnosti za vaše najmlađe. Ova kolica karakteriše atraktivan morsko-plavi dizajn, lagana konstrukcija za lako rukovanje i sklapanje jednom rukom, te podesiva sedišta koja obezbeđuju maksimalnu udobnost i sigurnost za bebe tokom šetnji. Indy Sea kolica su savršen izbor za moderne roditelje koji cene kvalitet i praktičnost.

Kinderkraft Kolica Indy Sea su moderna, funkcionalna i estetski privlačna kolica, dizajnirana da pruže udobnost i praktičnost kako za roditelje, tako i za decu. Evo detaljnijeg pregleda njihovih specifikacija:

  1. Dizajn i Boja: Indy Sea kolica imaju elegantan morsko-plavi dizajn, koji ih čini vizuelno privlačnim. Moderni izgled kombinuje funkcionalnost sa stilom, prilagođen savremenim roditeljima.
  2. Materijali: Izrađena su od kvalitetnih, dugotrajnih materijala, osiguravajući izdržljivost i stabilnost tokom upotrebe.
  3. Lakoća i Sklopivost: Ova kolica su posebno dizajnirana da budu lagana i lako sklopiva, što omogućava jednostavno rukovanje i transport, idealno za roditelje koji su često u pokretu.
  4. Sedište: Sedište je udobno i podesivo, omogućavajući detetu da udobno sedi ili leži. Pruža optimalnu podršku i udobnost za dete tokom šetnji.
  5. Sigurnost: Kolica su opremljena sa sigurnosnim pojasom sa pet tačaka pričvršćivanja i prednjom sigurnosnom prečkom, što pruža dodatnu sigurnost za dete.
  6. Amortizacija i Točkovi: Efikasan sistem amortizacije pruža glatku vožnju, dok su točkovi prilagođeni za lako manevrisanje na različitim površinama.
  7. Dodaci: Dolaze sa podesivim krovićem koji štiti dete od sunca i vetra, korpa za skladištenje i držač za flašicu, nudeći dodatnu praktičnost.
  8. Podesivost: Naslon za noge je podesiv, što omogućava prilagođavanje kolica kako vaše dete raste.
  9. Ciljna Grupa: Pogodna su za decu od rođenja do težine od oko 15 kg.

Kinderkraft Kolica Indy Sea su dizajnirana da budu praktična, udobna i stilski privlačna, nudeći sve što je potrebno za udobne šetnje sa vašim detetom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Indy Sea | Zelena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni