Kinderkraft Kolica Moov 3u1

39.999 RSD

Kinderkraft Kolica Moov 3u1 su multifunkcionalna kolica koja vam nude tri osnovne funkcije: košaru za spavanje, sportsko sedište i auto-sedište. Pogodna su za bebe od rođenja do 3 godine, jer se mogu prilagoditi rastu i razvoju deteta. Modernog su i elegantnog dizajna, kao i visokog kvaliteta, sigurnosti i udobnosti. Laka za upravljanje i sklapanje, i imaju kotače na napuhavanje koji amortizuju udarce. Idealna su za šetnje po gradu i prirodi, kao i za putovanja automobilom. Na našem webshopu možete pronaći različite boje i modele ovih kolica, kao i dodatnu opremu i garanciju. Posetite nas i odaberite Kinderkraft Kolica Moov 3u1 koja će vam olakšati i ulepšati svaki dan sa vašim mališanima.

Kinderkraft Kolica Moov 3u1 su multifunkcionalna kolica za bebe koja se sastoje od tri dela: kolica za šetnju, nosiljke za bebu i auto-sedišta. Ova kolica su pogodna za bebe od rođenja do 3 godine, jer se mogu prilagoditi rastu i razvoju deteta. Ova kolica imaju moderan i elegantan dizajn, kao i visok kvalitet, sigurnost i udobnost. Ova kolica su laka za upravljanje i sklapanje, i imaju kotače na napuhavanje koji amortizuju udarce. Ova kolica su idealna za šetnje po gradu i prirodi, kao i za putovanja automobilom.

Karakteristike:

  • Centralna kočnica koja je jednostavna za upotrebu – može se uključiti ili isključiti samo jednim potezom.
  • Tenda koja može da se izvuče i produži pruža detetu mirno, sigurno okruženje i štiti ga od spoljašnjih faktora.
  • Udobno podešavajće sedište koje možete podesiti brzo i udobno u ležećem, ležećem ili sedećem položaju – jednom rukom.
  • Velika korpa za kupovinu: Kupovina tokom šetnje sada nije problem – ova zaista prostrana korpa može da primi mnogo toga.
  • Upravljivost i udobnost: Veliki pneumatski točkovi pružaju savršeno amortizovanje, a pored toga kolica su veoma pokretna zahvaljujući mogućnosti okretanja prednjih točkova do 360 stepeni uz blokadu.
  • Podesiva visina ručke: Udobna ručka od eko kože obezbeđuje udobnost vašim rukama i lako se podešava.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Moov 3u1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni