Kinderkraft Kolica Indy Cozy | Siva

18.969 RSD

Kinderkraft Kolica Indy Cozy su savršen izbor za urbane roditelje koji traže kombinaciju stila, funkcionalnosti i kompaktnosti. Ova elegantna kolica odlikuju se laganim dizajnom, lako se sklapaju jednom rukom i pružaju izuzetnu udobnost i sigurnost za bebe, zahvaljujući podesivom naslonu za leđa i efikasnom sistemu amortizacije. Cozy model nudi modernu eleganciju i praktičnost za svakodnevne šetnje.

Kinderkraft Kolica Indy Cozy su moderna i funkcionalna kolica dizajnirana za udobne i sigurne šetnje s vašim detetom. Evo detaljnijeg pregleda njihovih karakteristika:

  1. Dizajn i Materijali: Indy Cozy kolica imaju elegantan i savremen dizajn. Izrađena su od visokokvalitetnih, dugotrajnih materijala, osiguravajući izdržljivost i stabilnost.
  2. Težina i Dimenzije: Kolica su lagana, što ih čini idealnim za roditelje koji često putuju ili koriste javni prevoz. Takođe, kada su sklopljena, zauzimaju malo prostora, olakšavajući skladištenje i transport.
  3. Sedište: Udobno sedište s podesivim naslonom za leđa omogućava detetu da udobno sedi, leži ili poluleži. Sedište je prostrano i pruža dovoljno prostora i za veću decu.
  4. Sigurnost: Opremljena su sa sigurnosnim pojasom sa pet tačaka pričvršćivanja i prednjom sigurnosnom prečkom, što pruža dodatnu sigurnost tokom vožnje.
  5. Amortizacija i Točkovi: Efikasan sistem amortizacije omogućava glatku vožnju, a točkovi su prilagođeni za lako manevrisanje na različitim površinama.
  6. Krović i Dodaci: Dolaze s podesivim krovićem koji štiti dete od sunca i vetra, a takođe sadrže korpu za skladištenje i držač za flašicu.
  7. Sklopivost i Prenosivost: Jednostavan mehanizam za sklapanje omogućava brzo sklapanje kolica jednom rukom, što je veoma praktično za roditelje u pokretu.
  8. Podesivost: Naslon za noge je takođe podesiv, pružajući dodatnu udobnost kako vaše dete raste.
  9. Upotreba: Pogodna su za decu od rođenja do težine od oko 15 kg, što ih čini odličnim izborom za dugotrajnu upotrebu.

Kinderkraft Kolica Indy Cozy predstavljaju idealnu kombinaciju komfora, praktičnosti i stila, dizajniranu da zadovolji potrebe modernih roditelja i njihovih mališana.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Indy Cozy | Siva“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni