Kinderkraft Kolica Nubi Nature Vibes

Originalna cena je bila: 36.588 RSD.Trenutna cena je: 22.499 RSD.

Kinderkraft kolica Nubi Nature Vibes su lagana i kompaktna kolica za decu od rođenja do 15 kg.

Ova kolica imaju velike točkove sa amortizerima, podesivi naslon, sigurnosni pojas, baldahin sa zaštitom, pokrivač za stopala, pokrivač za kišu, mrežu protiv insekata i držač za čaše.

Kolica se lako sklapaju i nose, a dobila su prestižnu nagradu RED DOT AVARD za dizajn. Kinderkraft Nubi Nature Vibes kolica su idealna za putovanja i šetnje po različitim terenima.

Kategorija:

Kinderkraft kolica Nubi Nature Vibes su lagana, kompaktna kolica dizajnirana posebno za vas. Da li volite da putujete i tražite kolica koja su laka za manevrisanje i prenošenje gde god da krenete, čak i na kraj sveta? Kinderkraft kolica Nubi Nature Vibes su savršena za to!

Ova kolica su dizajnirana za decu od rođenja do 15 kg. Aluminijumski okvir i PU točkovi (izdržljivi i otporni na habanje) čine ih laganim i lakim za nošenje. Ova kolica su osvojila RED DOT AVARD u kategoriji Product Design 2020. Ovo je najprestižnija nagrada za dizajn u Evropi.

Moderan oblik zaštitne ograde (u obliku slova “T”) znači da možete preklopiti kolica sa pričvršćenom šinom – takođe pruža detetu puno zabave. Naslon se može rasklopiti ravno (ima glatki i tihi sistem podešavanja) i ima podesivi oslonac za noge (tri položaja), što znači da vaše dete može udobno da odspava u šetnji ili putovanju.

Set uključuje ne samo grejač za noge, pokrivač za kišu i držač za čaše, već i specijalnu traku za nošenje kolica na ramenu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Nubi Nature Vibes“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni