Kinderkraft Pilot Kolica

15.749 RSD

Kinderkraft Pilot Kolica su lagana i kompaktna kolica za bebe od 6 meseci do 15 kg. Mogu lako da se sklope i rasklope jednom rukom, zahvaljujući CLICK & FOLD sistemu. Ova kolica imaju prostrano i udobno sedište, koje se može podesiti u dva položaja. Takođe imaju tendu sa prozorom, koja štiti bebu od sunca i kiše. Poseduju čvrste točkove sa amortizacijom udara, koji se mogu zaključati za vožnju pravo napred. Ova kolica imaju i veliku korpu sa bočnim zatvaračem, koja može da primi sve potrebne stvari za bebu.

Kinderkraft Pilot Kolica idealno su rešenje za roditelje u pokretu, kombinujući praktičnost, udobnost i stil. Lako se sklapaju jednom rukom, čineći ih savršenim za česte šetnje i putovanja. Njihova kompaktnost olakšava nošenje i skladištenje, dok prostrana sedišna jedinica i podesivi naslon za leđa pružaju maksimalnu udobnost detetu. Kolica dolaze sa sigurnosnim pojasevima i kočnicama za stabilnost, a kvalitetni materijali garantuju dugotrajnost. Pored toga, opremljena su dodacima poput kišne navlake i torbe za kupovinu, što ih čini prilagodljivima potrebama porodice. Sve u svemu, Kinderkraft Pilot kolica su pouzdan izbor za roditelje koji traže funkcionalnost i stil.

Kinderkraft Pilot Kolica su dizajnirana da budu laka za nošenje i manipulaciju, pružajući pri tom visok nivo udobnosti i sigurnosti za vaše dete. Evo nekih ključnih specifikacija koje čine ova kolica popularnim izborom među roditeljima:

  • Težina kolica: Kinderkraft Pilot kolica su izuzetno lagana, što ih čini idealnim za roditelje koji su često u pokretu. Težina se kreće oko 5.9 kg, što olakšava njihovo nošenje i transport.
  • Dimenzije kada su sklopljena: Kolica su dizajnirana da budu kompaktna kada su sklopljena, omogućavajući lako skladištenje u malim prostorima. Sklopljene dimenzije su obično u opsegu od 60 x 41 x 23 cm, što ih čini pogodnim za skladištenje u prtljažniku automobila ili kod kuće.
  • Maksimalna nosivost: Kinderkraft Pilot kolica su dizajnirana da podrže decu od rođenja do oko 15 kg, pružajući prostran i udoban prostor za vaše dete dok raste.
  • Naslon za leđa: Podesivi naslon za leđa omogućava da se kolica prilagode potrebama vašeg deteta, od sedećeg do skoro potpuno ležećeg položaja, što je idealno za dremke tokom šetnji.
  • Sigurnosni pojas: Sigurnosni pojas u 5 tačaka osigurava da vaše dete bude sigurno zavezano tokom vožnje, pružajući optimalnu zaštitu i udobnost.
  • Točkovi: Kolica su opremljena kvalitetnim točkovima koji omogućavaju lako upravljanje i stabilnost na različitim terenima. Prednji točkovi su obično rotirajući sa mogućnošću zaključavanja za bolju manevrisanost.
  • Materijali: Izrađena od visokokvalitetnih materijala, kako u konstrukciji tako i u tkaninama, Kinderkraft Pilot kolica su dizajnirana da budu trajna i laka za održavanje.
  • Dodatna oprema: Uključuje praktične dodatke kao što su kišna navlaka, prostrana korpa za stvari, i često torba za roditelje, dodatno povećavajući funkcionalnost kolica.

Ove specifikacije čine Kinderkraft Pilot Kolica izuzetno funkcionalnim, praktičnim i stilskim izborom za moderne roditelje koji traže najbolje za svoje dete. Prilagodljivost, lakoća upotrebe i visok nivo udobnosti i sigurnosti su ključni faktori koji ova kolica izdvajaju na tržištu.

Video

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Pilot Kolica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni