Kinderkraft Krevetac Wooden Lunky XL | Siva

32.500 RSD

Kinderkraft krevetac Wooden Lunky XL je multifunkcionalni drveni krevetac dizajniran da prati razvoj vašeg deteta od rođenja do 5 godina. Opremljen je sa tri nivoa visine dušeka, omogućavajući prilagođavanje potrebama deteta kako raste, a može se transformisati u elegantan kauč, što ga čini praktičnim i dugotrajnim delom nameštaja u svakoj dečijoj sobi.

Kinderkraft krevetac Wooden Lunky XL je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost i sigurnost za vaše dete od rođenja do 5 godina starosti. Evo detaljnog opisa i specifikacija:

  • Funkcionalnost: Krevetac se može koristiti kao tradicionalni krevetac i kao kauč, pružajući dugu upotrebu kroz različite faze detetovog rasta. Ovo 2-u-1 rešenje omogućava da krevetac “raste” zajedno sa vašim detetom.
  • Podesivost: Visina dušeka se može podesiti na tri nivoa, što omogućava prilagođavanje krevetca potrebama i razvoju vašeg deteta. Najviši nivo je idealan za novorođenče, dok se niži nivoi preporučuju kako dete raste i postaje aktivnije.
  • Materijal i dizajn: Krevetac je izrađen od elegantnog borovog drveta, što doprinosi njegovoj dugotrajnosti i stabilnosti. Skandinavski dizajn omogućava da se krevetac uklopi u svaki enterijer, nudeći klasičan i vremenski izdržljiv izgled.
  • Dimenzije: Ukupne dimenzije krevetca su 140 cm x 75,4 cm, pružajući prostran i udoban prostor za spavanje vašeg deteta.
  • Sigurnost i udobnost: Krevetac je dizajniran sa zaobljenim ivicama i obojen netoksičnim bojama na bazi vode, što garantuje sigurnost i zdravu sredinu za spavanje. Drvene noge povećavaju stabilnost krevetca i olakšavaju čišćenje ispod njega.
  • Praktičnost: Pored kreveta, ovaj model ima i drvene prečke napravljene od prirodnog, nelakiranog borovog drveta, koje ne samo da povećavaju bezbednost deteta, već i omogućavaju roditeljima da lako nadgledaju svoje dete dok spava.

Kinderkraft Wooden Lunky XL krevetac je idealan izbor za roditelje koji traže multifunkcionalni, siguran i estetski privlačan krevetac za svoje dete. Njegove prilagodljive karakteristike i dugotrajni dizajn obezbeđuju da će ovo biti cenjeni deo nameštaja u vašem domu godinama koje dolaze.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Krevetac Wooden Lunky XL | Siva“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni