Kinderkraft Stolica za Hranjenje Enock – Wooden Natural

Originalna cena je bila: 15.882 RSD.Trenutna cena je: 11.999 RSD.

Kinderkraft Enock Wooden Natural stolica za hranjenje kombinuje funkcionalnost i stil, nudeći udobno i sigurno mesto za hranjenje dece od najranijeg uzrasta. Sa svojim prirodnim drvenim okvirom i podesivim karakteristikama, ova stolica se lako integriše u svaki dom, pružajući dugotrajnu upotrebu kako vaše dete raste.

Kinderkraft Enock Wooden Natural je elegantna, višenamenska stolica za hranjenje od drveta koju vaše dete može koristiti od malih nogu pa čak do kasnijeg uzrasta. Njen prirodan dizajn, kvalitetna izrada i prilagodljivost čine je popularnom među roditeljima.

Ključne karakteristike

 • Višenamenska 2-u-1 stolica: Enock se lako transformiše iz visoke stolice za bebe u praktičnu dečju stolicu za sto ili radni stal.
 • Prirodan, skandinavski dizajn: Sa čistim linijama i konstrukcijom od bukovog drveta, ova stolica savršeno će se uklopiti u većinu enterijera.
 • Udobna i ergonomska: Duboko sedište i profilirani naslon pružaju bebi odličnu podršku, dok podesivo sediste i podnožje pomažu u održavanju pravilnog držanja tokom obroka i igranja.
 • Izuzetno bezbedna: Uključuje sigurnosne pojaseve i prečku, čime se sprečava pad deteta.
 • Jednostavna za čišćenje: Drvene površine se lako brišu, a poslužavnik može da se opere u mašini za sudove.

Specifikacije:

 • Materijali: Bukovo drvo, iverica (poslužavnik), plastika
 • Dimenzije (visoka stolica): 94cm (V) x 58cm (Š) x 55cm (D)
 • Dimenzije (niža stolica): 57cm (V) x 43cm (Š) x 39cm (D)
 • Težina: 5.1kg
 • Preporučena uzrast: Otprilike od 6 meseci do 10 godina
 • Maksimalna težina deteta: 20kg (za nižu stolicu)

Detaljan opis

Kinderkraft Enock Wooden Natural stolica za hranjenje je dizajnirana sa idejom da se koristi dugi niz godina. Kao visoka stolica, prikladna je za bebe koje mogu samostalno da sede (otprilike od 6 meseci), dok poslužavnik olakšava uvođenje čvrste hrane. Kasnije, jednostavno se uklanjaju sigurnosni pojasevi i prečka, a stolica se prilagođava uzrastu deteta, pretvarajući se u praktičnu stolicu za stolom.

Napravljena od čvrstog bukovog drveta, ova stolica se odlikuje izuzetnom stabilnošću i izdržljivošću. Ima prilagodiivo sedište i podnožje, omogućavajući vam da obezbedite idealan položaj za vaše dete kako raste. Profilirani naslon doprinosi održavanju ispravnog držanje tokom obroka, zaštite kičme i zdravog razvoja.

Bezbednost je na prvom mestu kod Kinderkraft Enock Wooden stolice. Ugrađena prečka i sigurnosni pojas u 5 tačaka sprečavaju pad, dajući roditeljima miran san i uslove da se posvete svom obroku.

Kinderkraft Enock Wooden Natural stolica je funkcionalna, udobna i prelepa, a zahvaljujući trajnoj konstrukciji i atemporalnom dizajnu ima potencijal da posluži i budućim generacijama.

Dodatno: Preporučuje se redovno proveravanje i pritezanje šrafova radi optimalne sigurnosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Stolica za Hranjenje Enock – Wooden Natural“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni