Kinderkraft Stolica za Ljuljanje Luli

13.139 RSD

Kinderkraft Stolica za Ljuljanje Luli je električna stolica za ljuljanje koja je namenjena za decu od rođenja do 9 kg. Ova stolica ima 5 brzina ljuljanja, 12 ugrađenih melodija i mogućnost ljuljanja desno/levo. Stolica je mekana i udobna, sa podesivim sigurnosnim pojasevima, mekanim uloškom i trakom sa plišanim igračkicama. Kinderkraft Stolica za Ljuljanje Luli je idealna za pružanje sigurnosti i zabave vašim mališanima.

Kinderkraft stolica za Ljuljanje Luli nudi različite funkcije i karakteristike koje je čine pogodnom za decu od rođenja do 9 kg:

  1. Sigurnosne Karakteristike: Stolica ima podesive sigurnosne pojaseve u 5 tačaka, sa širokim i mekanim međunožnim kaišem. Visina pojaseva se može podesiti na dva nivoa. Konstrukcija je čvrsta i stabilna, s mogućnošću zaključavanja u statičnom položaju. Stolica ispunjava evropske bezbednosne standarde EN16232: 2013 + A1: 2018 i EN12790: 2009​​​​.
  2. Funkcionalnost i Udobnost: Stolica ima 5 brzina ljuljanja, 12 ugrađenih melodija sa opcijom isključivanja zvuka jednim pritiskom, i mekani uložak za sedenje koji se može skidati. Luli ljulja bebu nežno sa jedne na drugu stranu, a nečujni mehanizam za ljuljanje neće sprečiti bebu da zaspi. Zahvaljujući tehnologiji na kontrolnoj tabli, postoji mogućnost povezivanja telefona sa ljuljaškom putem Bluetooth ili USB za puštanje omiljenih pesama deteta​​​​​​.
  3. Dimenzije i Materijali: Težina stolice je 4,2 kg, a dimenzije su 55,5 x 61,5 x 51,5 cm. Sedište je napravljeno od mekog poliester materijala, a konstrukcija je od čelika. Igračke na ljuljašci su od pliša, a ostali elementi su od plastike. Ukupne dimenzije sedišta su 72,5×49 cm, dok je unutrašnjost 48,5×39,5 cm​​​​.
  4. Dodatne Karakteristike: Stolica se može napajati na baterije ili uz pomoć USB kabla. Podesiva traka sa igračkicama, koja je lako instalirati i ukloniti, ima 2 plišane igračke koje privlače pažnju deteta. Traka nije predviđena za prenošenje stolice. Jednostavna je za montažu i demontažu​​​​.

Ova stolica je dizajnirana da pruži bezbednost, udobnost i zabavu za bebe, uz lako prilagođavanje potrebama deteta i roditelja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Stolica za Ljuljanje Luli“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni