Klups Noah Krevetac za Bebe 120×60

Originalna cena je bila: 35.459 RSD.Trenutna cena je: 30.139 RSD.

Klups Krevetac za Bebe Noah 120×60 je krevetac koji se može pretvoriti u krevet za starije dete. Ima podesivu visinu baze, skrivene vijke, čvrste hrastove noge i bočne stranice koje pružaju sigurnost i udobnost.

Klups Noah krevetac za bebe dizajniran je da ispuni sve potrebe za udobnošću i sigurnošću vaše bebe. Napravljen je od kvalitetnih materijala, gde su nogice kreveca izrađene od masivnog hrasta, dok su ostali delovi kreveca izrađeni od 100% borovog drveta. Ovaj krevetac se odlikuje stabilnom strukturom i posebno ojačanim dnom koje je prilagođeno da izdrži veća opterećenja, pružajući tako neophodnu sigurnost za vaše dete​​​​​​​​.

Krevetac Noah ima mogućnost podešavanja visine na tri različita nivoa, što ga čini praktičnim za prilagođavanje potrebama deteta kako raste. Prvi nivo je namenjen uzrastu do 6 meseci, drugi nivo od 6 meseci do godinu dana, a treći nivo je za uzrast od godinu dana. Značajno je istaći da su između donjih letvica kreveca ostavljeni slobodni prostori kako bi vazduh mogao nesmetano cirkulisati, što je posebno bitno kada se u krevetac stavi dušek​​​​​​​​.

Jedan od modela, Klups Noah 2 u 1, osim standardnih karakteristika, nudi i mogućnost pretvaranja u dečiji krevet dimenzija 120×60 cm, što ga čini dugoročno isplativom investicijom. Prednja stranica ovog modela, iako se ne može spuštati, omogućava da se tri srednje letvice lako skinu, čime se detetu omogućava da samostalno izlazi i ulazi iz kreveta. Osim toga, prednja stranica se može u potpunosti odstraniti i zameniti nižom ogradicom, čime krevetac postaje pravi dečiji krevet​​.

Za dodatnu sigurnost, krevetac Noah ima bočne zatvorene stranice, a montaža je jednostavna i ne zahteva mnogo vremena. Spoljne dimenzije kreveca su 124x66x92 cm, dok su unutrašnje dimenzije 120×60 cm, što ga čini kompatibilnim sa standardnim veličinama dečijih dušeka​​​​​​​​​​.

Uz sve ove karakteristike, Klups Noah krevetac je dizajniran da bude elegantan i moderan dodatak svakoj sobi, istovremeno pružajući sve što je potrebno za udoban i siguran san vašeg deteta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Klups Noah Krevetac za Bebe 120×60“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni