Lego Policijski Automobil 179457

1.199 RSD

Lego Policijski Automobil 179457 je dinamičan i uzbudljiv set koji omogućava deci da kreiraju i dožive avanture u ulozi LEGO policajaca. Ovaj set sadrži realistično dizajniran policijski automobil sa detaljima koji odražavaju pravo policijsko vozilo, nudeći satove maštovite i interaktivne igre.

Kategorije: ,

Lego Policijski Automobil 179457 je izuzetan set koji pruža mladim ljubiteljima LEGO-a priliku da se uvere u uzbuđenja i izazove koji prate rad policijskih snaga. Ovaj set je dizajniran da bude ne samo izvor zabave, već i edukativno sredstvo koje podstiče maštu, kreativnost i razumevanje uloge policijskih službenika u društvu.

Set se sastoji od detaljno izrađenog modela policijskog automobila, čiji dizajn verno oponaša prave policijske patrole. Automobil je opremljen sa svim neophodnim elementima, uključujući sirenu, rotaciona svetla, radiostanicu i ostale detalje koji doprinose realističnom izgledu. Boja vozila je tipična za policijska vozila, sa karakterističnim plavo-belim dekorom i prepoznatljivim policijskim oznakama.

Pored samog vozila, set uključuje i minifiguru policajca, obučenog u uniformu sa svim pripadajućim detaljima, kao što su značka, lisice i walkie-talkie. Ova figura omogućava deci da se poistovete sa ulogom policajca, kreirajući različite scenarije u kojima se bave održavanjem reda i mira u LEGO gradu. Interakcija sa figuricom dodatno obogaćuje igru, omogućavajući deci da kroz igru uloga razvijaju svoje socijalne i emotivne veštine.

Lego Policijski Automobil 179457 je idealan za maštovitu igru, gde deca mogu kreirati brojne scenarije, od potere za lopovima do patroliranja ulicama LEGO grada. Ovaj set podstiče decu na kreativno razmišljanje i pomaže im da razviju razumevanje za pravila i značaj policijskog posla u zajednici. Pored toga, proces sklapanja automobila razvija fine motoričke veštine i pruža osećaj postignuća kada se model uspešno sastavi.

Svojom kombinacijom zabave, obrazovanja i razvoja veština, Lego Policijski Automobil 179457 je više od običnog LEGO seta; to je sredstvo koje inspiriše decu da istražuju i uče o svetu oko sebe. Idealno je prilagođen za decu stariju od 5 godina, pružajući im satove zabavne i produktivne igre.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Policijski Automobil 179457“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni