Lego Misija Istraživanja Marsa u Svemirskoj Letelici 60354

3.590 RSD

Lego Misija Istraživanja Marsa u Svemirskoj Letelici 60354 je inspirativan set koji omogućava deci da se upuste u avanturu istraživanja Crvene planete. Sa realističnom svemirskom letelicom i astronautima, ova igračka će probuditi maštovite svemirske priče.

Kategorije: ,

Lego Misija Istraživanja Marsa u Svemirskoj Letelici 60354 je izvanredan set koji omogućava deci da se upuste u uzbudljivu avanturu istraživanja Crvene planete, pružajući im priliku da postanu svemirski istraživači. Ovaj set donosi savremeni pristup svemirskim istraživanjima, uz autentičan dizajn i brojne funkcionalnosti koje će inspirisati decu da sanjaju o svetu izvan naše planete.

Centralna figura ovog seta je svemirska letelica koja je detaljno osmišljena kako bi odražavala stvarne svemirske misije. Letelica dolazi sa pokretnim delovima, uključujući vrata i prostor za astronaute, što omogućava deci da simuliraju ukrcaj i istraživanje Marsa. Takođe, set uključuje i različite instrumente i opremu za istraživanje površine planete, doprinoseći autentičnom doživljaju svemirskih misija.

Pored svemirske letelice, ovaj set dolazi sa astronautima opremljenim svim neophodnim alatima za istraživanje. Astronauti su detaljno dizajnirani i poseduju karakteristične svemirske odore i kacige, što omogućava deci da se užive u ulogu istraživača Marsa. Kroz igru sa astronautima, deca mogu da razvijaju svoju maštovitost, istraživački duh i interesovanje za svemir.

Lego Misija Istraživanja Marsa u Svemirskoj Letelici 60354 nije samo igračka, već i edukativni alat koji podstiče razvoj različitih veština kod dece. Tokom procesa sklapanja letelice, deca razvijaju fine motoričke veštine i koncentraciju. Igra sa astronautima podstiče kreativno razmišljanje, rešavanje problema i razvoj socijalnih veština kroz timsku igru.

Ovaj set je izvanredan izbor za decu koja su fascinirana svemirom, svemirskim istraživanjima i avanturama izvan naše planete. Lego Misija Istraživanja Marsa u Svemirskoj Letelici 60354 omogućava deci da sanjaju o budućnosti svemirskih istraživanja i postanu deo misija koje će oblikovati našu budućnost u svemiru. Ovaj set je idealan za uzrast od 7 godina naviše i pruža sate zabave, obrazovanja i inspiracije za mlađe generacije svemirskih istraživača.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Misija Istraživanja Marsa u Svemirskoj Letelici 60354“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni