Lego Misija Spasavanja Divljih Životinja 60353

2.872 RSD

Lego Misija Spasavanja Divljih Životinja 60353 je inspirativan set koji podstiče decu da postanu heroji divljine. Sa svojim realističnim vozilima i minifigurama, ovaj set će inspirisati mališane da se upuste u avanturu spasavanja divljih životinja i istraživanja prirode.

Kategorije: ,

Lego Misija Spasavanja Divljih Životinja 60353 je set koji otvara vrata čarobnog sveta prirode i avanture, pružajući deci priliku da postanu hrabri istraživači i junaci divljine. Ovaj set je više od igračke; to je poziv na akciju i odgovornost prema prirodi, a istovremeno prilika za učenje, zabavu i kreativnost.

Središnji deo ovog seta je impresivan terenski kamion za spasavanje divljih životinja. Kamion je detaljno osmišljen sa svim potrebnim karakteristikama za spasavanje i transport divljih životinja. Velike gume omogućavaju vožnju kroz zahtevne terene, dok otvarajuće stranice kamiona otkrivaju prostor za smeštaj različitih životinja koje treba spasiti. Uz pomoć dizalice na kamionu, deca mogu simulirati podizanje i transport divljih životinja do bezbednosti.

Set dolazi sa raznovrsnim minifiguricama, uključujući hrabre istraživače, veterinare i negovatelje divljih životinja. Svaka minifigura je opremljena odgovarajućom opremom za spasavanje i brigu o životinjama. Ovo omogućava deci da kreiraju različite scenarije spasavanja i razvijaju svoju ulogu u spasavanju divljih životinja.

Ono što čini ovaj set posebnim su divlje životinje koje su uključene. Set uključuje različite životinje, poput tigra, medveda i ptica grabljivica, svaka sa svojim karakterističnim detaljima. Deca mogu koristiti svoju maštovitost i rekreirati situacije spasavanja, brinuti se o ozlijeđenim životinjama i oslobađati ih nazad u divljinu.

Ovaj set nije samo igračka, već i alat za edukaciju i podizanje svesti o zaštiti divljih životinja i prirode. Kroz igru, deca uče o različitim vrstama životinja, njihovim potrebama i načinima kako ih zaštititi. Takođe, set podstiče empatiju i odgovornost prema prirodi, učeći decu da budu odgovorni čuvari naše planete.

Lego Misija Spasavanja Divljih Životinja 60353 je više od igre; to je prilika za decu da se povežu sa prirodom, razvijaju svoju kreativnost i postanu heroji koji spašavaju divljinu. Ovaj set je savršen za decu stariju od 6 godina i pruža ne samo sate zabave, već i duboko zadovoljstvo spasavanja divljih životinja i istraživanja prirode.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Misija Spasavanja Divljih Životinja 60353“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni