Lego Vatrogasni Čamac za Spasavanje 60373

2.599 RSD

Lego Vatrogasni Čamac za Spasavanje 60373 je uzbudljiv set koji omogućava deci da se upuste u vatrogasne misije na vodi. Ovaj set uključuje vatrogasni čamac s pokretnim elisama i opremom za spašavanje, kao i minifigure vatrogasca i spasioca. Idealno za maštovitu igru spasavanja na vodi i razvijanje veština timskog rada i hrabrosti.

Kategorije: ,

Lego Vatrogasni Čamac za Spasavanje 60373 je odličan set za sve ljubitelje akcije i avanture. Ovaj set pripada seriji Lego City, koja prikazuje različite aspekte života u gradu. Sadrži tri mini-figure: vatrogasca, vatrogasca sa džetpekom i vozača čamčića sa gliserom. Takođe uključuje vatrogasni čamac, čamčić sa gliserom, igrački plamen i elemente vode.

Inspirisan je stvarnim vatrogasnim intervencijama i ima mnogo realističnih detalja, kao što su protupožarni aparat, mlazni pogon, farovi i nalepnice.

Zabavan je i uzbudljiv, jer omogućava deci da stvaraju različite scenarije spasavanja na vodi. Deca mogu da pokrenu elemente vode iz protupožarnog aparata čamca i džetpeka da bi ugasili plamen na čamčiću. Deca mogu da koriste svoju maštu i kreativnost da osmisle razne načine kako da vatrogasci pomognu vozaču da ode na bezbedno mesto. Set je kompatibilan sa ostalim Lego City setovima, tako da deca mogu da prošire svoj grad i dodaju još elemenata i likova.

Sastoji se od 144 kockice i preporučuje se za uzrast od 5 godina i više. Lako ga je sastaviti uz pomoć uputstva koje je priloženo ili uz aplikaciju Lego Builder, koja nudi interaktivni vodič za gradnju.

Ovo je zabavan i edukativan set, jer podstiče razvoj motoričkih veština, logičkog razmišljanja i rešavanja problema. Lego Vatrogasni Čamac za Spasavanje 60373 je sjajan poklon za sve one koji vole Lego kockice i vatrogasne avanture.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Vatrogasni Čamac za Spasavanje 60373“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni