Lisciani Edukativna Igra – Montesori Moj Prvi Sto

Originalna cena je bila: 4.140 RSD.Trenutna cena je: 3.519 RSD.

Edukativna igra “Montesori Moj Prvi Sto” nudi preko 40 aktivnosti zasnovanih na Montesori metodi, uključujući pisanje u pesku, uklapanje oblika, vezivanje pertli, tkanje konca, preslikavanje slova ćirilice i prepoznavanje emocija, a namenjena je deci uzrasta 3 do 6 godina. Igračka je na srpskom jeziku, dimenzije su 38.8 x 12.7 x 58.8 cm, a proizvedena je u Italiji od strane proizvođača Lisciani​

Lisciani Edukativna Igra – Montesori Moj Prvi Sto je igračka koja nudi preko 40 aktivnosti i igara koje prate razvoj deteta kroz različite faze. Igračka je inspirisana Montesori metodom, koja podstiče samostalno učenje, kreativnost i radoznalost kod dece. Evo nekih detalja, informacija, specifikacija i opisa za ovaj proizvod:

  • Proizvođač: Lisciani je italijanski brend koji se bavi proizvodnjom edukativnih igračaka, igara i knjiga za decu svih uzrasta. Lisciani ima više od 40 godina iskustva i saradnju sa stručnjacima iz oblasti pedagogije, psihologije i dizajna.
  • Materijal: Igračka je napravljena od kvalitetne plastike, koja je otporna na udarce i vlagu. Igračka je bezbedna za decu, jer nema oštrih ivica, niti sitnih delova koji bi mogli da se progutaju. Igračka je laka i prenosiva, i ima ručku za nošenje.
  • Dimenzije: Igračka je veličine 29 x 21 cm, a ekran je veličine 21 x 15 cm. Igračka je prilagođena veličini i obliku dečijih ruku, i može se postaviti na sto, pod ili bilo koju ravnu površinu.
  • Napajanje: Igračka radi na baterije, koje se nalaze u zadnjem delu igračke. Potrebne su četiri AA baterije, koje nisu uključene u pakovanje. Baterije omogućavaju da igračka svetli i emituje zvukove, koji čine igru zanimljivijom i interaktivnijom.
  • Aktivnosti i igre: Igračka nudi preko 40 aktivnosti i igara, koje su podeljene u tri kategorije: osnovne, srednje i napredne. Svaka kategorija ima različite teme i ciljeve, koji su prilagođeni uzrastu i interesovanjima dece. Neki od primera aktivnosti i igara su:
  • Osnovne: Učenje boja, oblika, veličina, brojanje, poređenje, slaganje, prenošenje, ubacivanje, izvlačenje, otvaranje i zatvaranje, pravljenje zvukova i pokreta, prepoznavanje slika i predmeta, učenje prvih reči i još mnogo toga.
  • Srednje: Učenje slova, brojeva, simbola, zvukova, reči, rečenica, pisanje, čitanje, crtanje, bojenje, slagalica, memorija, logika, asocijacije, klasifikacije, kategorije, uzroka i posledice, prostorne orijentacije i još mnogo toga.
  • Napredne: Učenje matematike, geometrije, fizike, hemije, biologije, geografije, istorije, umetnosti, muzike, jezika, kulture, emocija, vrednosti, pravila, rešavanje problema, kreativno mišljenje, eksperimentisanje, istraživanje i još mnogo toga.
  • Dodaci: Igračka ima i neke dodatne elemente, koji poboljšavaju iskustvo učenja i igre. To su: 30 šablona, koji se mogu ubacivati u prorez na vrhu igračke, i koji sadrže različite zadatke i igre; tri flomastera, koji se mogu koristiti za pisanje i crtanje po ekranu; krpa za čišćenje, koja se može koristiti za brisanje ekrana i flomastera; postolje, koje se može koristiti za postavljanje igračke u uspravan položaj; slikovnica, koja sadrži uputstva i savete za korišćenje igračke i šablona; i kartica za pojačavanje sjaja, koja se može koristiti za povećanje intenziteta svetlosti na ekranu.

Lisciani Edukativna Igra – Montesori Moj Prvi Sto je idealna igračka za decu koja vole da uče i igraju se. Igračka nudi mnogo mogućnosti za zabavu i razvoj, i prilagođava se uzrastu i interesovanjima dece. Igračka je sigurna i jednostavna za korišćenje, i ne prlja ni zidove ni odeću.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lisciani Edukativna Igra – Montesori Moj Prvi Sto“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni