Kinder home Dečija drvena tabla – stativ 3 u 1

5.999 RSD

Kinder Home dečija drvena tabla – stativ 3 u 1 omogućava crtanje, pisanje i učenje kroz igru, kombinujući crnu i belu magnetnu površinu sa papirnom rolnom. Opremljena edukativnim dodacima kao što su magnetna slova i brojevi, podstiče kreativnost i razvoj motoričkih sposobnosti kod dece​.

Kinder Home dečija drvena tabla – stativ 3 u 1 predstavlja multifunkcionalnu igračku koja kombinuje edukativne i kreativne aspekte, dizajniranu da pruži detetu obilje zabavnih i poučnih aktivnosti. Tabla nudi tri glavne funkcije: tradicionalnu crnu tablu za pisanje kredom, belu magnetnu tablu koja omogućava upotrebu flomastera i magnetnih slova i brojeva, te papirnu rolnu za crtanje i pisanje olovkama, bojama ili bojicama. Svaka od ovih funkcija je pažljivo osmišljena da podstiče kreativnost, razvoj fine motorike, kao i učenje osnovnih matematičkih i jezičkih veština.

Dodatno, tabla je opremljena sa setom magnetnih slova i brojeva koji podstiču razvoj veština čitanja, pisanja i računanja. Edukativni štafelaj ima i praktične dodatke poput držača za krede, flomastere, olovke i bojice, kao i sunđer za brisanje, što omogućava deci lako prelazak sa jedne kreativne aktivnosti na drugu. Dimenzije table su prilagođene deci, a izrađena je od kvalitetnog punog drveta, obezbeđujući stabilnost i sigurnost tokom upotrebe. Vrlo je važno istaći da je proizvod testiran i ispunjava sve evropske standarde za sigurnost igračaka, čineći ga idealnim izborom za roditelje koji žele pouzdanu i edukativnu igračku za svoje dete. Pored obrazovnih benefita, Kinder Home dečija drvena tabla – stativ 3 u 1 je i odličan način za decu da kvalitetno provode slobodno vreme, razvijajući kreativne veštine i maštu

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinder home Dečija drvena tabla – stativ 3 u 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni