Migo Auto Sedište Oslo I-Size

18.336 RSD

OSLO i-Size autosedište je namenjeno deci visine od 100 do 150cm. Montaža sedišta se vrši sa Isofix sistemom.Oslo auto sedište je pomoćno sedište sa naslonom, odobrenim prema standardu R129 ISIZE. To je moderno autosedište, koje pruža odličnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Oklop autosedišta je čvrst i prozračan sa dizajnerskim linijama. Obezbeđuje sigurnost i udobnost

OSLO i-Size autosedište je namenjeno deci visine od 100 do 150cm.
Montaža sedišta se vrši sa Isofix sistemom.Oslo auto sedište je pomoćno sedište sa naslonom, odobrenim prema standardu R129 ISIZE. To je moderno autosedište, koje pruža odličnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Oklop autosedišta je čvrst i prozračan sa dizajnerskim linijama. Obezbeđuje sigurnost i udobnost za vaše dete. Postavlja se samo na zadnjem sedištu okrenuto ka napred.
Autosedište ima odličan nagib, zahvaljujući ručki koja se nalazi ispod sedišta: sedište se naginje u 4 položaja za optimalnu udobnost. Kako bi se prilagodilo rastu deteta, opremljeno je naslonom za glavu koji se može podići u visinu u 12 položaja. Sedište je mekano sa veoma udobnom podstavljenom presvlakom za duga putovanja.
Dimenzije: 81 x 43 x 40cmTežina: 6.5kgBoja:Sivo/crna

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Migo Auto Sedište Oslo I-Size“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni