NIP Flašica sa Širokim Otvorom Trendy Girl 260ml

818 RSD

NIP Flašica sa Širokim Otvorom Trendy Girl 260ml je plastična flašica za bebe sa širokim grlom i silikonskom cuclom koja je pogodna za korišćenje od rođenja do 6 meseci. Flašica je nežno roze boje sa motivima slončeta i napravljena je od polipropilena koji je bez BPA i otporan na visoke temperature.

NIP Flašica sa Širokim Otvorom Trendy Girl 260ml je moderno dizajnirana flašica namenjena bebama i maloj deci. Evo detalja, karakteristika i specifikacija za ovaj model:

  1. Materijal: Flašica je napravljena od visokokvalitetnog polipropilena (PP), koji je lagan, izdržljiv i otporan na visoke temperature. PP materijal je bez BPA (Bisfenol A), što je bitno za zdravlje bebe.
  2. Zapremina: Kapacitet flašice je 260ml, što je odgovarajuće za obroke veće količine, pogodno za bebe koje rastu i imaju veće potrebe za hranom.
  3. Široki otvor: Flašica ima široki otvor koji olakšava punjenje, mešanje mlečnih formula bez grudvica, i čišćenje.
  4. Bradavica: Obično dolazi sa silikonskom bradavicom prilagođenom uzrastu bebe. Bradavica je dizajnirana da oponaša majčinu bradavicu, olakšavajući prelazak sa dojenja na flašicu.
  5. Sistem protiv kolika: Ugrađeni ventil protiv kolika pomaže u smanjenju količine vazduha koju beba proguta tokom hranjenja, smanjujući rizik od kolika.
  6. Dizajn: “Trendy Girl” dizajn karakterišu privlačni motivi i boje koji su posebno osmišljeni da privuku pažnju devojčica.
  7. Ergonomska forma: Flašica je dizajnirana tako da bude laka za držanje, kako za roditelje, tako i za bebe koje uče da drže flašicu.
  8. Lako čišćenje i sterilizacija: Zbog svog širokog otvora, flašicu je lako čistiti i sterilizovati.
  9. Sigurnost: Proizvedena u skladu sa strogim standardima sigurnosti, ova flašica garantuje sigurnost i kvalitet.

NIP Flašica sa Širokim Otvorom Trendy Girl 260ml nudi kombinaciju funkcionalnosti, sigurnosti i atraktivnog dizajna, što je čini popularnim izborom za roditelje malih devojčica.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NIP Flašica sa Širokim Otvorom Trendy Girl 260ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni