NIP PP Flašica Trendy Girl 250ml

787 RSD

NIP PP Flašica Trendy Girl 250ml je plastična flašica za bebe sa uskim grlom i silikonskom cuclom koja je pogodna za korišćenje od rođenja do 6 meseci. Flašica je nežno roze boje sa motivima slončeta i napravljena je od polipropilena koji je bez BPA i otporan na visoke temperature.

NIP PP Flašica Trendy Girl 250ml je posebno dizajnirana flašica za bebe, koja kombinuje funkcionalnost i privlačan dizajn. Evo njenih detalja, karakteristika i specifikacija:

  1. Materijal: Izrađena je od polipropilena (PP), materijala poznatog po svojoj izdržljivosti i bezbednosti. PP je lagan i otporan na visoke temperature, a takođe je i bez BPA (Bisfenol A), što je bitno za zdravlje bebe.
  2. Zapremina: Flašica ima kapacitet od 250ml, što je idealno za veće obroke beba koje su malo starije i već su se prilagodile na obroke iz flašice.
  3. Bradavica: Obično dolazi sa silikonskom bradavicom, ali je moguće da neki modeli imaju bradavicu od prirodnog kaučuka. Bradavica je dizajnirana da imitira majčinu bradavicu, olakšavajući prelazak sa dojenja na flašicu.
  4. Sistem protiv kolika: Uključuje ventil protiv kolika koji smanjuje unos vazduha tokom hranjenja, čime se pomaže u smanjenju mogućnosti nastanka kolika i stomačnih tegoba kod bebe.
  5. Dizajn: Flašica “Trendy Girl” ima atraktivan i živopisan dizajn, često sa motivima i bojama koji su privlačni za devojčice, ali i za roditelje koji preferiraju takav stil.
  6. Ergonomski oblik: Dizajnirana je tako da bude udobna za držanje, kako za roditelje tako i za bebe koje počinju da se uče samostalnom držanju flašice.
  7. Lako čišćenje i održavanje: Široki otvor olakšava punjenje, čišćenje i sterilizaciju flašice.
  8. Sigurnost: Flašica je proizvedena u skladu sa najvišim standardima sigurnosti, garantujući da je bezbedna za svakodnevnu upotrebu.

NIP PP Flašica Trendy Girl 250ml je idealna za roditelje koji traže praktičnu, sigurnu i atraktivno dizajniranu flašicu za svoju bebu. Njen ergonomski oblik, kvalitetni materijali i funkcije koje pomažu u prevenciji kolika čine je odličnim izborom za svakodnevnu upotrebu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NIP PP Flašica Trendy Girl 250ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni