Pertini Domaće Životinje i Mladunci

Originalna cena je bila: 1.524 RSD.Trenutna cena je: 1.295 RSD.

Pertini Domaće Životinje i Mladunci je edukativna memo pitalica namenjena deci, koja kroz igru memorije podstiče vežbanje pamćenja, koncentraciju i upoznavanje sa pojmovima domaćih životinja i njihovih mladunaca.

Pertini Domaće Životinje i Mladunci je edukativna memo pitalica koja je dizajnirana da deci na zanimljiv i interaktivan način predstavi svet domaćih životinja i njihovih mladunaca. Ovaj set je idealan za razvoj sposobnosti pamćenja i koncentracije kod dece, kao i za upoznavanje sa različitim vrstama domaćih životinja i njihovim mladuncima.

Set sadrži ukupno 24 kartice, koje čine 12 parova. Svaki par sastoji se od jedne kartice sa slikom odrasle životinje i odgovarajuće kartice sa slikom njenog mladunca. Cilj igre je da se kroz igru memorije spoje kartice koje pripadaju zajedno, odnosno da se pronađe svaka životinja sa svojim mladuncem. Ova igra ne samo da pomaže deci da vežbaju memoriju i uče o životinjama, već i podstiče razvoj fine motorike i vizuelne percepcije.

Igra je namenjena deci uzrasta od 3 do 7 godina. S obzirom na svoje edukativne karakteristike, Pertini Domaće Životinje i Mladunci je idealan izbor za roditelje koji žele da na kreativan način obogate igru svoje dece i podstaknu ih na učenje kroz zabavu

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pertini Domaće Životinje i Mladunci“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni