Lisciani Mali Genije Igra memorije

Originalna cena je bila: 811 RSD.Trenutna cena je: 689 RSD.

Lisciani Mali genije Igra memorije Životinje i biljke Srbije je edukativna igra koja sadrži 54 kartice, odnosno 27 parova, sa motivima životinja i biljaka iz Srbije, podstičući decu na učenje kroz zabavu. Igra podržava 2 do 4 igrača koji odlučuju sa koliko parova kartica će igrati, a igra se tako što se kartice promešaju i postave licem na sto, dok igrači naizmenično okreću dve kartice u pokušaju da pronađu parove.

Lisciani Mali genije Igra memorije Životinje i biljke Srbije je edukativna igra namenjena deci, dizajnirana sa ciljem da kroz zabavu i igru unapredi sposobnost pamćenja i znanje o flori i fauni Srbije. Ova igra dolazi sa 54 kartice, što znači da postoji 27 parova za podudaranje, a svaki par predstavlja jedinstvenu biljku ili životinju koja se može naći u Srbiji.

Igra je prilagođena za 2 do 4 igrača, što omogućava deci da se takmiče u pronalaženju parova, čime se podstiče razvoj vizuelne percepcije i memorije. Kartice su dizajnirane tako da budu privlačne i edukativne, sa slikama i nazivima životinja i biljaka, omogućavajući deci da uče o biodiverzitetu Srbije dok se zabavljaju.

Pravila igre su jednostavna: kartice se nasumično postavljaju licem na dole, a igrači redom okreću po dve kartice pokušavajući da pronađu parove. Ako igrač pronađe par, uzima te kartice i ima pravo na još jedan potez. Igra se nastavlja dok se svi parovi ne pronađu, a pobednik je onaj ko na kraju ima najviše parova.

Osim što je zabavna, igra “Životinje i biljke Srbije” ima i edukativnu vrednost jer decu upoznaje sa raznovrsnim biljnim i životinjskim svetom Srbije, podstičući ih na učenje kroz igru i interakciju. Proizvedena u Italiji i dostupna na srpskom jeziku, ova igra je odličan izbor za roditelje koji žele da svojoj deci pruže kvalitetan edukativni sadržaj.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lisciani Mali Genije Igra memorije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni