Tooky Toy Magnetna Kutija

Originalna cena je bila: 2.524 RSD.Trenutna cena je: 2.145 RSD.

Tooky Toy Magnetna kutija sa oblicima je edukativna igračka dizajnirana da podstakne kreativnost i razvoj fine motorike kod dece. Set sadrži različite magnetne oblike koje deca mogu kombinovati i slagati na metalnoj tabli, kreirajući raznovrsne slike i oblike.

Tooky Toy Magnetna kutija sa oblicima je inovativna i edukativna igračka koja je namenjena deci starijoj od 3 godine. Cilj ove igračke je da podstakne razvoj kreativnosti, fine motorike, kao i sposobnosti rešavanja problema kod dece. Igračka je dizajnirana tako da bude istovremeno zabavna i obrazovna, pružajući deci satima kvalitetne zabave.

Specifikacije:

  • Dimenzije kutije: Kutija je kompaktna i laka za nošenje, sa dimenzijama koje omogućavaju lako skladištenje i transport.
  • Materijal: Izrađena je od visokokvalitetnog, ekološki prihvatljivog drveta i sigurnih, netoksičnih boja, što je čini bezbednom za upotrebu.
  • Sadržaj seta: Uključuje veliki broj magnetnih oblika različitih boja i geometrijske figure kao što su kvadrati, trouglovi, krugovi, kao i druge specifične oblike koji omogućavaju kreiranje širokog spektra slika i struktura.
  • Površina za igru: Metalna tabla koja služi kao osnova za slaganje magnetnih oblika, omogućavajući im da čvrsto stoje na mestu dok deca kreiraju.
  • Obrazovni aspekti: Razvija fine motoričke veštine, kreativno razmišljanje, prepoznavanje boja i oblika, kao i sposobnost vizualnog planiranja.

Opširan opis:

Tooky Toy Magnetna kutija sa oblicima je savršen alat za rano obrazovanje koji omogućava deci da kroz igru uče i razvijaju se. Pored razvoja motoričkih veština i koordinacije oko-ruka, ova igračka podstiče decu da misle logički i rešavaju probleme dok pokušavaju da uklope različite oblike zajedno. Sposobnost manipulacije sa oblicima i stvaranje novih formi pomaže u razvoju kreativnog razmišljanja i mašte.

Igračka je dizajnirana da bude izdržljiva i dugotrajna, sa oblicima koji su dovoljno veliki da budu bezbedni za igru, ali i dovoljno izazovni da zadrže pažnju dece. Lakoća sklapanja i raznovrsnost oblika omogućavaju da se igračka koristi na više načina, nudeći bezbroj mogućnosti za igru i učenje.

S obzirom na svoje obrazovne aspekte, Tooky Toy Magnetna kutija sa oblicima je idealna za roditelje koji žele da svojoj deci pruže igračke koje doprinose njihovom celokupnom razvoju. Osim što je odlična za individualnu igru, može se koristiti i za grupne aktivnosti, podstičući socijalne veštine poput saradnje i deljenja.

Ukratko, Tooky Toy Magnetna kutija sa oblicima je multifunkcionalna igračka koja nudi edukativnu vrednost, zabavu i razvoj veština, čineći je odličnim izborom za decu različitih uzrasta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tooky Toy Magnetna Kutija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni