Puerri Ogradica Stella

7.499 RSD

Puerri Ogradica Stella je ogradica za decu od rođenja do 4 godine ili do 15 kg. Ogradica je sigurna i stabilna, sa mrežastim zidovima i vratancima sa rajfešlusom. Ogradica se lako sklapa i postavlja, a održava se vlažnom krpom. Kupite ju još danas po veoma pristupačnoj ceni.

Puerri Ogradica Stella je visokokvalitetna ogradica namenjena za bebe i malu decu. Evo detaljnijeg opisa njegovih karakteristika i funkcija:

  1. Uzrast i Težina: Ogradica je dizajnirana za decu od rođenja do 24 meseca starosti, ili do maksimalne težine od 15kg. Ovo omogućava roditeljima da je koriste tokom ključnih faza razvoja deteta u ranom detinjstvu​​​​​​​​.
  2. Sklapanje i Postavljanje: Jedna od glavnih prednosti ove ogradice je lakoća sklapanja i postavljanja, što je čini idealnom za roditelje koji traže fleksibilnost i jednostavnost u korišćenju. Njen dizajn omogućava brzo postavljanje i skidanje, što je praktično za putovanja i čuvanje kada se ne koristi​​​​.
  3. Sigurnost i Vidljivost: Providna mreža omogućava detetu da jasno vidi okruženje, čime se povećava bezbednost. Ovo takođe omogućava roditeljima da lako posmatraju dete dok se nalazi unutar ogradice​​​​​​.
  4. Dimenzije i Težina: Kada je sklopljena, ogradica ima dimenzije 20x20x66,5cm, dok su njene dimenzije u rasklopljenom stanju 69x63cm. Težina od 9.3kg čini je relativno laganom i lako prenosivom, što je korisno za roditelje koji često premeštaju ogradicu iz jednog mesta u drugo​​​​​​.
  5. Održavanje: Održavanje ogradice je jednostavno i praktično. Može se očistiti vlažnom krpom bez upotrebe deterdženata, što olakšava brigu o higijeni i čistoći ogradice​​​​​​​​.
  6. Dizajn i Boje: Ogradica dolazi u više boja, uključujući i multikolor varijantu, što je čini privlačnom za decu i lako uklapajućom u različite enterijere​​​​​​.
  7. Brend i Kvalitet: Puerri je poznat kao brend krupne opreme za decu, sa fokusom na kvalitet i pristupačnost. Njihovi proizvodi su dizajnirani tako da obezbede bezbednost, udobnost i praktičnost, uz moderan i mladalački stil​​​​.

Ova ogradica predstavlja odličan izbor za roditelje koji traže sigurnu, praktičnu i kvalitetnu opremu za svoje najmlađe.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puerri Ogradica Stella“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni