Recaro Autosedište Kio i-size 60-105cm | Tamnozelena

28.899 RSD

Recaro Autosedište Kio i-size 60-105cm predstavlja savršen izbor za bezbednost i udobnost vašeg deteta u vožnji. Dizajnirano za decu visine od 60 do 105cm, ovo sedište pruža izuzetnu podršku i zaštitu. Opremljeno je naprednim sigurnosnim karakteristikama, uključujući bočnu zaštitu i podesive elemente. Lagana konstrukcija omogućava laku instalaciju i prilagođavanje u automobilu. Sedište je udobno i ergonomski oblikovano, što osigurava da se dete oseća prijatno čak i na dužim putovanjima. Recaro Kio i-size je sinonim za kvalitet i dugotrajnost, što ga čini idealnim izborom za vašeg mališana.

Recaro Autosedište Kio i-size 60-105cm je namenjeno deci visine od 60 do 105 cm, odnosno od oko 3 meseca do približno 4 godine. Ovo sedište ima nosivost do 18 kg i dimenzije su mu Š 44 x D 46 x 59–65 cm, dok težina iznosi 7,8 kg. Karakteriše ga i-Size (R129) standard i deo je novog Recaro modularnog sistema.

Za bezbednost je zaslužan HERO sigurnosni sistem koji sprečava uvrtanje i klizanje kaiševa, kao i napredna bočna zaštita (ASP) koja štiti od bočnih udara. Sedište poseduje i naslon za glavu podesiv po visini sa integrisanim vodičem za pojas, a školjka sedišta je dizajnirana da apsorbuje energiju.

Udobnost je osigurana zahvaljujući jednoručnom podešavanju naginjanja sa 5 pozicija, izuzetno ravnom položaju ležanja i pasivnom sistemu cirkulacije vazduha za optimalnu ventilaciju. Takođe, sadrži i obloženu kopču za pojas koja smanjuje toplotu tokom leta, kao i udobnu memorijsku penu u naslonu za glavu. Presvlaka sedišta je izdržljiva i periva.

Instalacija sedišta se vrši putem Avan / Kio Isofix-Baze (koja nije uključena u isporuku) i može biti okrenuta unazad do detetove 4 godine, ili alternativno, u režimu okrenutom prema napred od 16 meseci i više.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Recaro Autosedište Kio i-size 60-105cm | Tamnozelena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni