Graco Auto sedište Enhance

24.649 RSD

Graco Auto sedište Enhance je visokokvalitetno, multifunkcionalno sedište namenjeno deci od rođenja do 12 godina starosti. Opremljeno je snažnim bočnim zaštitama za maksimalnu sigurnost i udobnost, i podržava težine od 0 do 36 kilograma. Sedište nudi lako prilagodljiv naslon za glavu, višestruke položaje za sedenje i ležanje, kao i jednostavnu instalaciju u automobilu.

Graco Auto sedište Enhance je dizajnirano da pruža sigurnost i udobnost za decu od rođenja do oko 12 godina starosti. Evo nekih od ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Težinski Raspon: Sedište je prilagođeno za težine od 0 do 36 kilograma, što ga čini idealnim za dugoročnu upotrebu kroz različite faze detetovog rasta.
  2. Podesivost: Opremljeno je sa podesivim naslonom za glavu, koji raste zajedno sa detetom, i nudi višestruke položaje za sedenje i ležanje, pružajući udobnost u svim fazama razvoja.
  3. Sigurnost: Sedište sadrži napredne bočne zaštite za maksimalnu bezbednost deteta, kao i sigurnosne pojaseve koji se lako prilagođavaju.
  4. Instalacija: Enhance sedište se može jednostavno instalirati u vozilu koristeći standardne sigurnosne pojaseve automobila, a neki modeli mogu podržavati i ISOFIX sistem.
  5. Materijali i Održavanje: Sedište je napravljeno od visokokvalitetnih materijala koji su laki za održavanje. Presvlake su perive, što olakšava čišćenje.
  6. Komfort: Dizajniran je sa naglaskom na udobnost, sa dodatnim jastučićima i podrškom kako bi se osiguralo da su deca udobna čak i na dužim putovanjima.
  7. Dodatne Karakteristike: Neka sedišta uključuju dodatne funkcije poput držača za čaše ili dodatnih prostora za odlaganje, što može biti korisno na putovanjima.
  8. Certifikati i Standardi: Graco se pridržava najviših standarda bezbednosti, a njihova sedišta su testirana i certifikovana prema aktuelnim sigurnosnim regulativama.

Važno je napomenuti da specifikacije mogu varirati zavisno od modela i serije proizvoda, pa se preporučuje da za najtačnije informacije kontaktirate proizvođača ili ovlašćenog prodavca.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Graco Auto sedište Enhance“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni