Tooky Toy Igra Memorije – Jabuka

Originalna cena je bila: 2.877 RSD.Trenutna cena je: 2.445 RSD.

Tooky toy Igra memorije Jabuka je edukativna igračka koja podstiče pamćenje, vokabular i finu motoriku dece. Sastoji se od drvenog drveta sa 16 jabuka i 10 šablona sa različitim slikama koje se kriju ispod jabuka.

Tooky Toy Igra memorije Jabuka je inovativna i edukativna igračka dizajnirana da razvije memoriju i sposobnost učenja kod dece, kao i da poboljša njihove vizuelne i kognitivne veštine. Igračka je napravljena od visokokvalitetnog drvenog materijala, što osigurava dugotrajnost i bezbednost tokom igre. Set uključuje veliko drveno drvo ispod kojeg se mogu postaviti različiti šabloni sa temama poput automobila, životinja, brojeva i oblika, čime se igračima pruža raznolikost i mogućnost za različite igre memorije.

U setu se nalazi 16 drvenih jabuka koje igrači stavljaju u rupe na drvetu. Kada igrači naizmenično biraju dve jabuke, cilj je otkriti da li su ispod njih iste slike. Ova dinamika igre podstiče decu da pažljivo posmatraju i zapamte koje su slike skrivene ispod svake jabuke, razvijajući time njihovu sposobnost zapamćivanja i koncentraciju.

Drveni čekić koji dolazi uz set može se koristiti za dodatne aktivnosti vezane za igru, pružajući deci priliku da vežbaju finu motoriku i koordinaciju pokreta. Korišćenjem netoksičnih boja i prirodnih materijala, Tooky Toy garantuje sigurnost dece tokom igre, čineći ovu igračku idealnom za decu stariju od 3 godine.

Tooky Toy Igra memorije Jabuka ne samo da nudi zabavu i razonodu, već je i odličan alat za rano obrazovanje, pomažući deci da kroz igru razvijaju važne životne veštine. Ova igračka je sjajan izbor za roditelje koji žele da podstaknu razvoj memorije i kognitivnih sposobnosti svoje dece na interaktivan i zabavan način

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tooky Toy Igra Memorije – Jabuka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni