BBO Kišobran Kolica S200 Modena Harmony

7.560 RSD

BBO Kišobran Kolica Modena Harmony su savršen spoj stila i praktičnosti. Sa njihovim modernim dizajnom i udobnom vožnjom, ova kolica će zadovoljiti i roditelje i mališane. Lako se sklapanju i prenose, što ih čini idealnim partnerom za sve vaše šetnje i putovanja. Uz BBO Modena Harmony kolica, pružite svom detetu udobnost i vama lakoću kretanja u svakodnevnom životu.

BBO Kišobran Kolica Modena S200 Harmony su lagana i kompaktna kolica koja se mogu koristiti od rođenja do 15 kg.

Ova kolica imaju sledeće karakteristike i specifikacije:

  • Dimenzije i težina: Kolica su teška samo 6,5 kg, što ih čini jednim od najlakših u svojoj kategoriji. Dimenzije rasklopljenih kolica su 76 x 47,5 x 104 cm, a dimenzije sklopljenih kolica su 106 x 28 x 33,5 cm.
  • Materijali: Ram kolica je napravljen od izdržljivog čelika, a točkovi od EVA pene koja je čvrsta, otporna na udarce i neprobojna. Sedište i krović su napravljeni od poliestera koji je lako za čišćenje.
  • Boje i dizajn: Kolica su dostupna u dve boje: sivoj i tamno zelenoj. Obe boje imaju šavove u boji konstrukcije koji dodaju šarm. Kolica imaju i moderni i elegantni dizajn koji se lako uklapa u svaki stil.
  • Naslon i krović: Kolica imaju postepeno podešavanje naslona čak do ležećeg položaja, što omogućava da vaše dete može odremati na otvorenom. Naslon za noge se takođe može podesiti po potrebi. Krović ima UPF 50+ zaštitu od sunca, vetra i kiše, kao i prozorčić za kontakt s detetom.
  • Sigurnost: Kolica imaju sigurnosne pojaseve u pet tačaka koji se mogu prilagoditi visini deteta, kao i mekanu sigurnosnu barijeru koja stvara siguran prostor za sedenje. Kolica imaju i dve kočnice na stražnjim točkovima koje se mogu aktivirati jednom nogom.
  • Dodatna oprema: Kolica dolaze sa originalnom kišnom navlakom koja će zaštititi vaše dete od lošeg vremena, kao i sa prostranom korpom za kupovinu koja će stati za sve potrebne stvari tokom šetnje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BBO Kišobran Kolica S200 Modena Harmony“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni