Inglesina Auto Sedište Copernico i-size 40-145cm

Originalna cena je bila: 59.471 RSD.Trenutna cena je: 50.549 RSD.

Inglesina Auto Sedište Copernico i-size 40-145cm je visokokvalitetno sedište dizajnirano da pruži maksimalnu sigurnost i udobnost za decu od rođenja do visine od 145cm. Opremljeno sa naprednim sigurnosnim karakteristikama, prilagodljivo je i raste zajedno sa vašim detetom, obezbeđujući udobnost i zaštitu na svakom putovanju.

Inglesina auto sedište Copernico je odobreno prema evropskom standardu ECE R129/03, pogodno je za decu od rođenja do visine deteta 145cm (oko 12 godina). Može se koristiti u najbezbednijem smeru (okrenuti unazad) sve dok dete ne napuni 4 godine (ili minimalno do 15 meseci). Smeštanje Vaše bebe u automobil će biti izuzetno jednostavno, dok će meka podloga i ergonomsko sedište nežno držati Vašu bebu. Isofix konektori omogućavaju brzu i jednostavnu montažu. Rotacija sedišta za 360°, omogućava promenu položaja bez skidanja sedišta i nesmetano polaganje deteta.

Instalacija:

Instalacija i korišćenje Inglesina Auto Sedišta Copernico i-size 40-145cm varira u zavisnosti od veličine i težine deteta, pružajući fleksibilnost i sigurnost u različitim fazama rasta deteta.

Za decu od 40 do 105cm, sedište se obično postavlja suprotno od smera vožnje koristeći ISOFIX konektore, a za dodatnu stabilnost često se koristi i ISOFIX potporna noga. Važno je osigurati da su ISOFIX konektori pravilno pričvršćeni na tačke u automobilu predviđene za to, a potporna noga mora biti čvrsto postavljena na pod automobila. Sedište treba da bude stabilno, bez prevelikog pomeranja. Sigurnosni pojasevi sedišta prilagođavaju se veličini i težini deteta, osiguravajući da su čvrsto, ali udobno postavljeni oko deteta.

Kako dete raste i dostiže veličinu od 100 do 145cm, način korišćenja sedišta se menja. U ovoj fazi, sedište se postavlja u smeru vožnje, i koristi se kombinacija automobilskih sigurnosnih pojaseva i ISOFIX konektora za montažu. Automobilski sigurnosni pojas treba da prelazi preko ramena i karlice deteta, ne pritiskajući vrat ili stomak, dok ISOFIX konektori pružaju dodatnu stabilnost i sigurnost sedišta u automobilu. Pravilno postavljanje i podešavanje sigurnosnih pojaseva i ISOFIX sistema ključni su za osiguranje maksimalne zaštite deteta u vožnji.

Bez obzira na fazu rasta vašeg deteta, važno je redovno proveravati da li je auto sedište pravilno instalirano i da li pojasevi i eventualna potporna noga pružaju potrebnu stabilnost i sigurnost. Uvek pratite uputstva proizvođača i preporuke za korišćenje kako biste osigurali optimalnu bezbednost vašeg deteta na svakom putovanju.

Karakteristike:

  • Kategorija: Autosedište od 40 do 145 cm
  • Brend: Inglesina
  • Pol: Unisex
  • Zaštita od bočnih udara
  • Naslon za glavu podesiv po visini (6 pozicija)
  • Ergonomsko sedište sa 3 položaja nagiba
  • Postava od tkanine koja se može ukloniti i prati ručno na 30 °C
  • Potporna noga
  • Dimenzije auto sedišta: 44x56x64cm
  • Težina: 14.4kg

Video

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Inglesina Auto Sedište Copernico i-size 40-145cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni