Igračka Projektor 4 u 1

Originalna cena je bila: 5.470 RSD.Trenutna cena je: 3.499 RSD.

Igračka projektor 4 u 1 je multifunkcionalna igračka koja kombinuje projektor, učenje, crtanje i zabavu za decu. Pruža interaktivno iskustvo sa različitim temama i slikama koje podstiču maštu i kreativnost kod najmlađih.

Igračka projektor 4 u 1 je dizajnirana da pruži deci višestruke načine zabave i učenja kroz igru. Evo detaljnijeg opisa njenih karakteristika, mada imajte na umu da specifični detalji mogu varirati u zavisnosti od proizvođača i modela:

  1. Multifunkcionalnost: Kao što naziv sugeriše, igračka kombinuje četiri glavne funkcije – projekciju slika, obrazovne aktivnosti, mogućnost crtanja i igre. Ovo omogućava deci da istražuju različite aktivnosti koristeći jedan uređaj.
  2. Projektor: Uređaj može projicirati slike ili crteže na zid ili plafon, pružajući deci platno za maštanje i priče. Projekcije mogu uključivati životinje, svemirske objekte, podvodni svet, i mnoge druge teme koje podstiču učenje kroz vizuelni doživljaj.
  3. Edukativni sadržaj: Uključuje obrazovne module koji mogu pomoći deci da uče o različitim temama kao što su brojevi, slova, oblici i boje, često uz interaktivne kvizove ili igre koje testiraju i unapređuju znanje deteta.
  4. Crtanje i umetnost: Sa uključenim priborom za crtanje, kao što su flomasteri ili bojice i specijalne folije ili papiri, deca mogu pratiti projicirane slike, razvijajući svoje veštine crtanja i kreativnost.
  5. Interaktivne igre: Neki modeli mogu uključivati i interaktivne igre koje se igraju pomoću dugmića ili dodira na samom uređaju, podstičući razvoj motoričkih veština i brzinu reakcije.
  6. Prilagodljive postavke: Projektor obično dolazi sa mogućnošću prilagođavanja svetline, fokusa i ugla projekcije, omogućavajući optimalno iskustvo gledanja u različitim prostorijama i uslovima osvetljenja.
  7. Portabilnost i izdržljivost: Dizajniran da bude lagan i prenosiv, idealan za nošenje na putovanja ili posete. Izrađen od izdržljivih materijala koji mogu izdržati uobičajeno rukovanje od strane dece.
  8. Napajanje: Može se napajati preko standardnih baterija ili putem USB kabla, što ga čini praktičnim za upotrebu kako kod kuće, tako i na putu.
  9. Edukativni dodaci: Često dolazi sa setom edukativnih kartica ili slajdova koji se mogu koristiti sa projektorom, pružajući dodatni obrazovni materijal.

Ova igračka predstavlja odličan alat za roditelje i vaspitače u cilju podsticanja razvoja mašte, kreativnosti, motoričkih veština i ljubavi prema učenju kod dece. Pre kupovine, preporučuje se proveriti specifikacije konkretnog modela i proizvođača kako bi se osiguralo da igračka ispunjava očekivanja i potrebe vašeg deteta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Igračka Projektor 4 u 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni