Ploča za Crtanje/Pisanje 2 u 1

4.999 RSD

Ploča za crtanje i pisanje 2 u 1 je dvostrana i prilagođena je deci starijoj od 3 godine. Sa dimenzijama od 74 x 43 x 39,5 cm, nudi jednu stranu namenjenu za pisanje kredom i drugu za flomastere i magnetna slova, pružajući deci raznovrsne mogućnosti za kreativno izražavanje i učenje. Komplet uključuje krede, flomastere i magnetna slova, čineći ga odličnim alatom za razvoj finih motoričkih sposobnosti i kreativnosti kod dece

Ploča za crtanje/pisanje 2 u 1 je inovativna i multifunkcionalna igračka namenjena deci starijoj od 3 godine, koja podstiče kreativnost i učenje kroz igru. Sa dimenzijama od 74 x 43 x 39,5 cm, ova ploča je dizajnirana da pruži dvostruku funkcionalnost: jedna strana ploče namenjena je za pisanje kredom, dok je druga strana predviđena za upotrebu flomastera i magnetnih slova, čime se deci pružaju različiti načini izražavanja i učenja.

Opremljena je sa priloženim kredama, flomasterima i magnetnim slovima, što detetu omogućava da odmah počne sa kreativnim aktivnostima, bilo da se radi o crtanju, pisanju ili formiranju reči i brojeva. Težina od 2,166 kg osigurava stabilnost tokom upotrebe, dok su dimenzije pakovanja prilagođene lakom skladištenju i transportu. Materijal od kojeg je napravljena ploča garantuje dugotrajnost i bezbednost, uz poštovanje svih standarda kvaliteta i sigurnosti predviđenih za igračke.

Ovaj proizvod ne samo da pruža zabavu i razonodu, već i podstiče razvoj finih motoričkih veština, vizuelnog planiranja, kognitivnih sposobnosti i osnovnih veština pisanja i čitanja kod dece. Idealna je za kućnu upotrebu, kao i za edukativne institucije poput vrtića i škola gde se kroz igru podstiče rano učenje. Dvostrana ploča za crtanje i pisanje sa postoljem predstavlja izuzetan edukativni alat koji će svako dete rado koristiti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ploča za Crtanje/Pisanje 2 u 1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni