Kinderkraft Stolica za ljuljanje Nola 5u1

14.269 RSD

Kinderkraft Stolica za ljuljanje Nola 5u1 je multifunkcionalni proizvod koji vašoj bebi nudi sigurnost i udobnost. Ova stolica ima pet funkcija: krevetić, kolevka, ljuljaška, ležaljka i visoka stolica. Možete je lako prilagoditi potrebama i uzrastu vašeg deteta. Ima mekano i podesivo sedište, sigurnosni pojas, luk sa igračkama, mrežu protiv komaraca i krović. Napravljena je od kvalitetnih i izdržljivih materijala koji se lako čiste. Stolica se jednostavno sklapa i rasklapa, pa ne zauzima mnogo prostora.

Glavne prednosti Kinderkraft StolicE za ljuljanje Nola 5u1 su:

  • 5u1 proizvod
  • Raste sa vašim detetom
  • 2 klizne pozicije
  • Kompaktna kada se presavije
  • Čvrst i lagan dizajn
  • Toy bar

5 funkcija u 1 proizvodu!

Nola 5u1 je multifunkcionalno rešenje koje vašem mališanu pruža sigurnost i udobnost. Ne morate posebno da kupujete ležaljku, ljuljašku, kolevke, krevetić ili visoku stolicu. Uz Nola 5u1 imate sve što vam je potrebno za vašu bebu. Priložene igračke podstiču vaše dete da se igra i razvija. Kada se sklopi, zauzima malo prostora, što ga čini lakim za transport i skladištenje.

Ključne karakteristike:

Stvoreno za najmlađe

Nola se može kombinovati na više načina, zbog čega će pratiti Vašeg mališana od prvih trenutaka Vaše brige o bezbednosti i pravilnom razvoju Vašeg deteta. Sklopiva nadstrešnica pruža mališanu dovoljnu zaštitu, a njegova jednostavnost korišćenja omogućava vam da brzo prilagodite proizvod potrebama vašeg deteta u bilo kom trenutku.

Bezbednost na prvom mestu

Bezbednost je neophodna dok se igrate i opuštate, zbog čega je Nola opremljena kaiševima u 3 tačke sa mekim štitnikom za međunožje, koji dodatno brine o udobnosti vašeg deteta, tako da ništa neće ometati otkrivanje sveta.

Razvoj od prvih dana

Dete svakodnevno doživljava okolni svet. Da bi podržao svakodnevne izazove vašeg mališana, Nola ima šank sa tri igračke i ogledalo koje podstiče dete da se igra i uči nove veštine.

Zabava na otvorenom

Dremanje na otvorenom ili igra u prirodi nisu problem, jer je na Nola-u pričvršćena mreža protiv komaraca, koja osigurava sigurnost i udobnost Vašeg deteta čak i van kuće.

Laka za čišćenje

Nola ima ne samo jedinstven dizajn koji savršeno dopunjuje dekor dečije sobe, već i navlaku koja se lako skida i pere u mašini.

Jednostavno sklapanje i skladištenje

Mala veličina Nola ljuljaške u sklopljenom stanju olakšava transport kada želite da ju ponesete sa sobom na duži odmor, porodični vikend ili piknik pored jezera. Takođe, u zavisnosti od vaših potreba, proizvod se lako može sklopiti, rasklopiti ili čuvati kod kuće, bez brige o prostoru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Stolica za ljuljanje Nola 5u1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni