Lego Akrobatski Izazov: Napad Ajkula 60342

2.079 RSD

Lego Akrobatski Izazov: Napad Ajkula 60342 je igračka koja pruža akciju, avanturu i maštovito igranje uloga. Deca pokreću motocikl sa zamajcem, izbegavaju kostura i točak-ajkulu, udaraju o burad i otkrivaju skriveni kovčeg sa piratskim blagom.

Kategorije: ,

Lego Akrobatski Izazov: Napad Ajkula 60342 je fascinantan set inspirisan avanturama TV junaka Čaka D. Goldberga, pružajući deci priliku da se upuste u uzbuđujuće akrobatske izazove sa tematikom pirata. Sa 122 LEGO kockice, ovaj set omogućava deci da izgrade različite elemente akrobatske staze, stvarajući dinamične scene puna akcije.

Set uključuje izradu motocikla sa zamajcem, opremljenog krilima i plamenovima, pružajući mogućnost deci da ga pokrenu na rampi i izvode uzbudljive skokove. Uz to, deca mogu izbegavati okretne točkove-ajkule, koji se brzo vrte prilikom kontakta, dodajući dodatnu napetost igri. Takođe, tu su i burad koja se otvaraju da otkriju skriveni piratski kovčeg, ali budite oprezni jer kostur čuva blago!

Ovaj set dolazi sa dve minifigure – Čakom D. Goldbergom i njegovim protivnikom, omogućavajući deci da kreiraju različite priče i scenarije za svoje avanture. Set takođe uključuje različite dodatke poput kaciga, šlema, mača, pištolja, dijamanata i zastave, pružajući dodatne elemente za igru.

Lego Akrobatski Izazov: Napad Ajkula 60342 je savršen za decu uzrasta od 5 godina naviše, pružajući im višesatnu igru uloga, razvoj kreativnosti i maštovitosti. Ovaj set se takođe može kombinovati sa drugim setovima iz LEGO City Stuntz asortimana za još više akrobatske zabave i ekstravagancije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Akrobatski Izazov: Napad Ajkula 60342“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni