Starlyf Fantastična Tabla

2.690 RSD

Starlyf Fantastična tabla je tabla za crtanje i učenje koja ima 30 šablona i 8 svetlosnih efekata. Tabla je zabavna i edukativna, i podstiče kreativnost i koordinaciju kod dece.

Starlyf Fantastična tabla je tabla za crtanje i učenje koja ima 30 šablona i 8 svetlosnih efekata. Tabla je zabavna i edukativna, i podstiče kreativnost i koordinaciju kod dece. Evo nekih detalja, specifikacija i opisa za ovu tablu:

  • Dimenzije: Tabla je veličine 29 x 21 cm, a ekran je veličine 21 x 15 cm. Tabla je lagana i prenosiva, i ima ručku za nošenje.
  • Materijal: Tabla je napravljena od plastike, koja je otporna na udarce i vlagu. Ekran je napravljen od specijalnog materijala koji svetli u mraku i koji se može brisati i ponovo koristiti.
  • Boja: Tabla je plave boje, sa belim ivicama i crvenom ručkom. Ekran je crne boje, a flomasteri su crveni, zeleni i žuti.
  • Napajanje: Tabla radi na baterije, koje se nalaze u zadnjem delu table. Potrebne su četiri AA baterije, koje nisu uključene u pakovanje.
  • Šabloni: Tabla ima 30 različitih šablona, koji se mogu ubacivati u prorez na vrhu table. Šabloni su podeljeni u tri kategorije: oblici, slike i slova. Svaka kategorija ima deset šablona, koji su označeni brojevima i bojama. Šabloni su napravljeni od kartona, koji je otporan na habanje i kidanje.
  • Svetlosni efekti: Tabla ima osam različitih svetlosnih efekata, koji se mogu menjati pritiskom na dugme na bočnoj strani table. Svetlosni efekti su: stalno svetlo, treptanje, pulsiranje, talasanje, rotiranje, zvezdano nebo, vatromet i duga. Svetlosni efekti čine crteže vidljivijim i zanimljivijim, i stimulišu vizuelnu percepciju kod dece.
  • Dodaci: Tabla ima i neke dodatne elemente, koji poboljšavaju iskustvo crtanja i učenja. To su: tri magična flomastera, koji se mogu koristiti za crtanje po ekranu; krpa za čišćenje, koja se može koristiti za brisanje ekrana i flomastera; torba za nošenje, koja se može koristiti za skladištenje i transport table i šablona; postolje, koje se može koristiti za postavljanje table u uspravan položaj; slikovnica, koja sadrži uputstva i savete za korišćenje table i šablona; i kartica za pojačavanje sjaja, koja se može koristiti za povećanje intenziteta svetlosti na ekranu.

Starlyf Fantastična tabla je idealna igračka za decu koja vole da crtaju i uče. Tabla nudi mnogo mogućnosti za zabavu i razvoj, i prilagođava se uzrastu i interesovanjima dece. Tabla je sigurna i jednostavna za korišćenje, i ne prlja ni zidove ni odeću. Tabla je dostupna po povoljnoj ceni, i može se poručiti online ili kupiti u prodavnicama igračaka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Starlyf Fantastična Tabla“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni