Kolica za blizance

Kolica za blizance su poseban tip kolica koji omogućavaju da istovremeno prevozite i šetate sa dvoje dece. Bez obzira imate li blizance ili decu sa malim razmakom u godinama, kolica za blizance su praktično i korisno rešenje za vas i vaše mališane. Ova kolica dolaze u različitim oblicima, bojama i dizajnima, sa različitim funkcijama i dodacima. Na našem web shopu možete pronaći kolica za blizance renomiranih brendova kao što su Chicco, Cybex, Mast, Peg Perego, Jane, Inglesina i drugi. Možete izabrati kolica sa paralelnim sedištima, ona sa sedištima jedno iza drugog ili sportska kolica sa tri točka, u skladu sa vašim potrebama i željama. Takođe, možete birati između različitih boja, dezena i dodatne opreme kao što su kišne navlake, mreže protiv komaraca, torbe za presvlačenje, adapteri za auto sedišta i drugo. Sva naša kolica za blizance su testirana i sertifikovana prema međunarodnim bezbednosnim standardima, napravljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala. Pogledajte našu ponudu i poručite kolica za blizance po povoljnim cenama, uz brzu dostavu.

PROČITAJ VIŠE


Kolica za Blizance – Vodič za Roditelje

Kolica za blizance predstavljaju važan element opreme za roditelje koji očekuju ili već imaju blizance. Ova kolica su specifično dizajnirana da zadovolje potrebe roditelja i dece, pružajući udobnost, sigurnost i praktičnost. Evo nekoliko ključnih informacija o kolicima za blizance:

  1. Dizajn i Struktura: Kolica za blizance su obično veća i šira od standardnih kolica, kako bi se smestila dva deteta. Postoje dva osnovna dizajna – kolica sa sedištima jedno pored drugog i kolica sa sedištima jedno iza drugog. Izbor dizajna zavisi od ličnih preferencija roditelja i prostornih ograničenja.
  2. Funkcionalnost: Važno je da kolica budu lako sklopiva i da zauzimaju relativno malo prostora kada su sklopljena. Takođe, bitno je da imaju dobar sistem amortizacije, kako bi se obezbedila udobna vožnja na različitim terenima.
  3. Sigurnost: Sigurnosni pojasevi i zaključavanje točkova su standardna oprema. Većina kvalitetnih modela kolica za blizance će biti testirana i odobrena prema odgovarajućim sigurnosnim standardima.
  4. Dodatna Oprema: Kolica često dolaze sa dodatnom opremom kao što su tende za sunce, zaštita od kiše, korpe za stvari i držači za flašice. Ovi dodaci mogu biti veoma korisni tokom dužih šetnji.
  5. Udobnost: Veoma je važno da kolica imaju podesiva sedišta, kako bi deca mogla da sede, leže ili poluleže. Ovo je posebno bitno za novorođenčad koja još uvek ne mogu da sede.
  6. Materijali i Održavanje: Kolica bi trebalo da budu napravljena od izdržljivih i lako čistivih materijala. Održavanje čistoće je bitno, pa su modeli koji omogućavaju lako skidanje i pranje presvlaka veoma praktični.
  7. Cenovni Rang: Cene kolica za blizance mogu varirati. Generalno, veća investicija u kvalitetna kolica može biti isplativa s obzirom na udobnost, sigurnost i trajnost.
  8. Popularni Brendovi: Neki od popularnih brendova koji proizvode kolica za blizance uključuju Chicco, Graco, Bugaboo, i Joovy. Svaki brend ima svoje specifičnosti, pa je važno istražiti i uporediti modele pre kupovine.

Pri odabiru kolica za blizance, važno je uzeti u obzir način života porodice, prostorne mogućnosti, kao i individualne potrebe dece. Preporučuje se da se pre kupovine testiraju različiti modeli kolica, kako bi se osiguralo da odgovaraju kako roditeljima, tako i deci.

Najćešće Postavljana Pitanja o Kolicima za Blizance

Da li su kolica za blizance namenjena samo blizancima?

Ne, mogu se koristiti i za decu s malom razlikom u godinama. Ukoliko imate bebu i malo starije dete, ova kolica su praktična rešenja za šetnje.

Koju vrstu kolica odabrati za blizance, paralelna ili sa sedištima jedno iza drugog?

Ovo zavisi od vaših potreba i prostora kroz koji se krećete. Side-bi-side kolica mogu biti šira, dok kolica sa sedištima okrenutim leđima omogućavaju lakše kretanje kroz uska vrata i sobe.

Na šta treba obratiti pažnju kada je reč o sigurnosti?

Sigurnost je ključna, tražite kolica sa sigurnosnim pojasom u pet tačaka i proverite da li su kolica testirana i odobrena prema sigurnosnim standardima.

Kako da odaberem pravu veličinu i težinu kolica za blizance?

Važno je razmotriti koliko će dugo koristiti kolica. Kolica treba da budu prilagodljiva rastu dece, s podesivim sedištima i osloncima za noge. Provjerite ograničenja težine i veličine kolica.

Koje boje i dodatnu opremu mogu da izaberem?

Kolica su dostupna u različitim bojama i stilovima. Razmislite o dodacima kao što su kišne navlake ili navlake protiv komaraca. Za autosjedalice birajte nastavke koji se mogu pričvrstiti na kolica.

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni